Biny - DCW Éditions

Biny-serien från DCW Editions är en lampserie designad af Jacques Binys I 1958. I re lanceringen av Biny-serien har DCW förbättrat och förstärkt den ursprungliga lampdesignen med bl.a. LED-ljus och USB-port till smartphone och andra enheter. Biny-serien består av vägglampor med och utan spot, golvlampor och spot lampor. Seriens design är enkelt och med at grafiskt uttryck.Mer om Biny - DCW Éditions

Lamporna är designade med tjusiga detaljer som inte bara skapar en modern look men samtidigt också kan användas till läsning eller arbete. Bordslampan Biny Table har justerbara persienner som skapar ett mjukt och användbart ljus till rummet oavsett dess funktion. Biny-serien fås i svart, vit och metall i olika färger.

Biny-serien består av en grupp iögonfallande lampor som kan stå och hängas. Biny Table fås i svart, vit, svart/vit och Biny Spot som er designat till väggupphängning, kommer i färgerna matt svart, krom och guld. Hela vägen igenom designen är det lagt vikt på detaljer och funktionalitet. Biny Box är ytterligare en vägghängd serie av lampor som kommer både med ett modernt uttryck, flera olika färger och dess justerbara persienner gör att ljuset kan justeras allt efter behov.

Bland de eleganta lamporna i Biny-serien finns också som namnet avslöjar, sovrumslampan Biny Bedside. Lampan är framtagen speciellt till sängläsning och kommer i svart, vit och svart/vit.