Biny - DCW Éditions
Mærker

Biny - DCW Éditions

Biny-serien från DCW Editions är en lampserie designad af Jacques Binys I 1958. I re lanceringen av Biny-serien har DCW förbättrat och förstärkt den ursprungliga lampdesignen med bl.a. LED-ljus och USB-port till smartphone och andra enheter. Biny-serien består av vägglampor med och utan spot, golvlampor och spot lampor. Seriens design är enkelt och med at grafiskt uttryck.
Mer om Biny - DCW Éditions

Lamporna är designade med tjusiga detaljer som inte bara skapar en modern look men samtidigt också kan användas till läsning eller arbete. Bordslampan Biny Table har justerbara persienner som skapar ett mjukt och användbart ljus till rummet oavsett dess funktion. Biny-serien fås i svart, vit och metall i olika färger.

Biny-serien består av en grupp iögonfallande lampor som kan stå och hängas. Biny Table fås i svart, vit, svart/vit och Biny Spot som er designat till väggupphängning, kommer i färgerna matt svart, krom och guld. Hela vägen igenom designen är det lagt vikt på detaljer och funktionalitet. Biny Box är ytterligare en vägghängd serie av lampor som kommer både med ett modernt uttryck, flera olika färger och dess justerbara persienner gör att ljuset kan justeras allt efter behov.

Bland de eleganta lamporna i Biny-serien finns också som namnet avslöjar, sovrumslampan Biny Bedside. Lampan är framtagen speciellt till sängläsning och kommer i svart, vit och svart/vit.

Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0