Belysning
Mærker

Belysning

Här hittar du ett urval av riktigt fina lampor och pendlar som kan pryda de flesta moderna kök. Ge köksrummet en elegant prägel med Normann Copenhagen´s s vita Norm- och Ikono-lampor, välj mellan Tom Dixons breda designpalett av olika pendlar eller hitta din nya kökslampa från Lampe Gras urval av eleganta och minimalistiska "Acrobates" - tillgängliga i olika färger. Eller se nedan för mer inspiration.

Föregående123nästa
Normann Copenhagen Norm 69 Lamp Small
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Förut SEK 800,00
SEK 500,00
  

Spara SEK 300,00
Info / Köp
Normann Copenhagen Norm 69 lampa i XX-Large
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Förut SEK 2 310,00
SEK 1 800,00
  

Spara SEK 510,00
Info / Köp
David Trubridge Coral Pendel
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, men senast 2019-10-31.
Förut SEK 3 295,00
SEK 2 800,75
  

Spara SEK 494,25
Info / Köp
Vit, Bambu, Lime, Orange, Gul, Aqua, Röd, pink, Två sidor vit, Två sidor svart, KaramellDiameter 40 cm, Diameter 60 cm, Diameter 80 cm, Diameter 100 cm
Föregående123nästa
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0