Magis Wall Mirror Vitrail 5, spejl i guld/blå - 70x50 cm
Magis Wall Mirror Vitrail 5, spejl i guld/blå - 70x50 cm
Smukt vægspejl fra Magis spejl med farvede striber i siden eller top. Spejlet kan bruges vertikal eller horisontalt. Ramme er i grå gummi.

Du kan anvende spejlet i alle rum i din bolig. Brug spejlet som dekoration i din entré og kombinere dem med kvadratiske, runde og ovale Magis spejle med farver. Du kan også skabe en hyggeligt og varm stemning i soveværelset med det skønne spejl.

Mål:
H: 70 x B: 50 x D: 1,6 cm

Materiale: Ramme i gummi. Spejl med farvede striber og beskyttende bagbeklædning.
Ikke godkendt til badeværelset
Visa mer
Visa mindre

Magis Wall Mirror Vitrail 5, spejl i guld/blå - 70x50 cm

Förut SEK 4 460,00
SEK 3 568,00
Spara SEK 892,00
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, men senast 2019-10-19.
   Leveranstid: 2-4 veckor
Kvantitet
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0