Varumärken

Hos Complet Living har vi handplockat de bästa danska och internationella varumärkena inom inredning, möbler och belysning. Vi har et brett urval av spännande produkter, och det hela är valt med stor omsorg så att vi säkrar oss att vi endast säljer produkter av bästa kvalitét.

Bland våra många varumärken hittar du bl.a. Tom Dixon, Magis, New Works, Normann Copenhagen og  Vipp. Då vår webshop är i konstant utveckling, uppdaterar vi kontinuerligt vår sida med nya varumärken och produkter. Hittar du inte det du söker, så kontakta oss mer än gärna på vänligen kontakta oss där står vi redo till att hjälpa dig.

Vill du följa med i vår vardag och bli en av de första till att få uppdateringar om nyheter, kampanjer och spännande erbjudanden så anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Læs mere om brands

Hos Complet Living handplockar vi efter vår mening de bästa danska och internationella varumärkena inom heminredning och design. Gemensamt för alla våra varumärken är, att de förmår att producera vackra, hållbara och funktionella produkter till ett förnuftigt pris. Vi menar att man vid att investera i en kvalitets- och designprodukt får en lösning som kan hålla i många år, både designmässigt men också tidsmässigt, med lite kärlek vill säga. Alla varumärken vi för, kommer årligt med flera kollektioner. På så vis säkrar vi oss möjligheten för att kontinuerligt kunna uppdatera med nya och spännande produkter, så att vi alltid kan erbjuda våra kunder det senaste inom heminredning. Hittar du inte det du söker hos Complet Living, är du varmt välkommen till att kontakta oss för att se om vi kan hjälpa dig. Vill du bli uppdaterad med nyheter, inredningstrender och aktuella kampanjer så registrera dig på LINK TIL NYHEDSBREV och få vårt nyhetsbrev direkt i din mailbox ca. 3 gånger om månaden.

Vi som arbetar hos Complet Living är själva storshoppare online, och vi har därför sett det som en spännande utmaning att skapa ett online universum, som ger dig som kund känslan av att shoppa i en fysisk butik, bara i en lugnare miljö. Det är viktigt för oss att du som kund får en positiv upplevelse i vår webshop och att du blir inspirerad och känner dig trygg. Vi gör också alltid vårt bästa för att ge den rådgivning du behöver och till sist en snabb och säker leverans av dina nya produkter.

Att skapa det perfekta hemmet inredningsmässigt, kan ibland vara en stor utmaning. Därför samlar vi några gånger om året, i samarbete med bloggare, inspiration till hur du får mest möjligt ut av ditt hem och din inredning. Detta kan du se mer av här LINK TIL BOLIGTRENDS
#Completliving
Instagram Shop