Vaser

Sätt dina blommor i en elegant och enkel vas från by Lassens Kubus kollektion – välj mellan Lily, Lolo och Flora. De stilrena vaserna har en grafisk look och en karaktäristisk kubform. Vaserna kommer i olika storlekar och passar på alla sorters bord, i fönster eller på golvet med en stor bukett grenar och blommor i. Vaserna finns i svart och vitt.  Se hela utbudet här.

by Lassens Kubus-vaser: Lilly, Lolo och Flora

År 1962 formgav by Lassen den ikoniska Kubus ljusstaken, som blev den första produkten i kollektionen Kubus. Serien består idag av en rad klassiker designade av arkitekten Mogens Lassen och Søren Lassen. Kollektionen produceras fortfarande i Danmark och ljusstaken har uppnått status som internationell designikon.

Serien Kubus består idag av en rad inredningsprodukter. Karaktäristiskt för hela kollektionen är kubformen, som repeteras i alla produkterna och gör att de passar snyggt ihop. Kollektionen består av Kubus 1, Line, Kubus 4, Kubus 8, Kubus T, Kubus Bowl Mini, Kubus Bowl Small, Kubus Bowl Large, Kubus Bowl Centerpiece Small, Kubus Bowl Centerpiece Large, Kubus Lolo vas, Kubus Lily vas och Kubus Flora vas, samt tillbehör.

Några av de nyaste produkterna i kollektionen är vaserna Lolo, Flora och Lily, som elegant dekorerar varje hem. Kombinera vaserna med varandra och skapa en helt egen look med intressanta kvistar, blad och vackra snittblommor i.
#Completliving
Instagram Shop