Mattor

Skapa en behaglig och lugn stämning i ditt sovrum genom att inreda med de här fina mattorna från byNORD. Mattorna är dessutom snygga att använda i hallen och badrummet. De kommer i lugna och harmoniska naturfärger och - material, vilket ger ditt rum  en ombonat och skandinaviskt utseende. De vackra mattorna finns i många storlekar.  
Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier

Ekologiska kvalitetsmaterial och harmoniska färger

Det nya danska märket byNORD producerar mjuk inredning av hög kvalitet till ditt sovrum. Designen bidrar till att skapa sköna, vackra och lugna stunder i din vardag. ByNORDS mjuka, ekologiska sängkläder består av percale. Materialet har hög trådtäthet, som ger en lätt, luftig och lyxig känsla och är dessutom väldigt slitstarkt.

ByNORDs inredning kommer i vackra, harmoniska nyanser, som har inspirerats av färgerna i våra olika nordiska landskap. Sängkläderna har ett matt utseende och skapar en fin kontrast mot märkets jutemattor, som är aningen glansiga.

Inred ditt sovrum med byNORDs vackra och smakfulla design, som hjälper dig att skapa en miljö för lugn och ro  - och skön vila.
#Completliving
Instagram Shop