Mærker

By Wirth

By Wirths produkter är primärt handgjorda i Danmark och framställt ut ifrån kärleken till det enkla och funktionella. Designen är diskret men samtidigt markant och den poängen har By Wirths kunder ute världen verkligen förstått. By Wirth är designat av äktaparet Signe och Sune Wirth Engelund.

Mer om By Wirth

By Wirth är en ung, dansk designverksamhet som arbetar passionerat med formgivning och produktutveckling inom heminredning och livsstil. Verksamhetens designansvariga Signe Wirth Engelund arbetar med att skapa funktionella och kreativa produkter som passar perfekt in i det nordiska hemmet och det är ingen hemlighet att vi hos Complet Living är väldigt glada för att förhandla By Wirths produkter. Med produkter från By Wirth är möjligheterna många, och en sak som är säker, är att det finns något till varje hem och stil.

By Wirths produkter har ett förnuftigt pris vilket gör att alla kan vara med på trenden. Några av By Wirths mest populära produkter är deras hållare till hushållspapper. Den finns i olika träsorter och med läderknopp. En enkel, modern och tidlös produkt. Kundernas stora intresse i By Wirht har resulterat i att designfamiljen växer. Som senaste tillskott har kategorin ’möbler’ smugit sig in och vi är säkra på att det blir en minst lika stor succé.
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0