By Wirth

Produkterna ifrån det danska märket by Wirth är designade av paret Signe och Sune Wirth Engelund och är ofta handgjorda i Danmark. Designen utgår ifrån det enkla och funktionella, samtidigt som den ger en diskret personlighet.

Mer om By Wirth

By Wirth är ett ungt, danskt designföretag som arbetar passionerat med att skapa vacker inredning. Huvuddesignern Signe Wirth Engelund skapar funktionella och kreativa föremål som passar ett nordiskt hem perfekt. By Wirths utbud ger oändliga möjligheter för varje hem och stil. Vi på CompletLiving.se är därför väldigt stolta över att kunna erbjuda By Wirths vackra design.

By Wirths produkter har ett förnuftigt pris, vilket gör det lätt för alla att hålla sin inredning uppdaterad. Några av by Wirths mest populära produkter är deras hushållspappershållare. Den finns i olika träslag med en snygg läderdetalj och är en enkel och tidlös produkt. Kundernas stora intresse i by Wirth har dessutom gjort att sotrimentet har växt. Märkets senaste tillskott är möbler i en elegant stil.
#Completliving
Instagram Shop