Mærker

Château Laguiole

Château Laguiole är definitionen av franskt kvalitétshantverk. Château Laguiole är i särklass ett av de mest kända märkena från Laguiole-området där invånarna är välkända för att själva tillverka de knivar och korkskruvar de använder i hemmet. De lokala herdarna och bönderna har tagit hobbyn till sig och har genom tiden blivit så duktiga att det nu utvecklat sig till ett yrke och en produktion. I sortimentet hittar man bl.a korkskruvar, bestick och champagne sablar.

Mer om Château Laguiole

Det var smeden Pierre-Jean Calmels från den lilla byn Laguiole som skapade den första Laguiole kniven i 1829. De första knivarna blev stöpt i det hårdaste stål som då fanns, och därefter härdat i Laguioles renaste naturliga källa. Handtaget och skaftet blev tillverkat av den lokala Aubrac tjurs horn och efter en mycket lång och inte minst grundlig process var den exceptionella kniven född. Det helas startade men kniven, och utvecklade sig sedan vidare till vinöppnaren. Näst på tur var Laguiole besticken, som idag är det de flesta känner till.

I dag är de orginala Laguiole knivbladen smidda i metallegering av hög kvalitét och är dekorerat med Laguioles symboliska emblem. Alla knivar, gafflar och vin öppnare är monterade för hand och inget är lämnat åt slumpen hos dessa fantastiska produkter. Alla produkters trähandtag är givetvis handgjorda.

Det är ingen hemlighet, vad man som kund betalar för produkterna från Château Laguiole men i gengäld får man ett stycke hantverk som håller livet ut, om det behandlas väl.
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
0