Lampe Gras

Här hittar du alla lampor av det franska märket Lampe Gras. Lampe Gras producerar lampor för alla sorters rum i och utanför hemmet. De första lamporna formgavs redan år 1921 av designern och ingenjören Bernard-Albin Gras och användes i kontorsrum och industriella miljöer. Märket har idag all slags belysning och ett stort utbud av stilrena kontorslampor, kökslampor, taklampor, badrumslampor eller utomhusbelysning. Låt dig inspireras!

Lampe Gras - Tidlösa och industriella lampor

Lampe Gras är ett starkt designmärke som levererar lampor i världsklass. Den vackra lampserien designades och producerades redan år 1921 och finns idag i en mängd olika utföranden. Det karaktäristiska för de franska lamporna är att de består av exklusiva material och har ett hållfast avantgardistiskt uttryck. Märket grundades av designern och ingenjören Bernard-Albin Gras och har under senare år nylanserats. Idag kan du inreda alla slags rum med Lampe Gras belysning; barnrum, kontor, kök eller vardagsrum.

Det senaste tillskottet från Lampe Gras är utomhusbelysning. Utelamporna är eleganta, stilrena och tål minusgrader. En annan nyhet är badrumsbelysning. På grund av den populära designen och det stora utbudet är märket idag ett av Complet Livings absoluta bestsellers.

Lampe Gras belysning finns som vägglampor, bordslampor, arkiteklampor, golvlampor och taklampor. Det gemensamma för alla lamporna är att de är av högsta kvalitet och skapar ett tydligt designuttryck i ditt hem. Lamporna kan varieras enligt säsong och humör, eftersom skärmen kan bytas ut. På så sätt kan du få ett helt nytt uttryck på din Lampe Gras lampa.