Frederik Bagger

Frederik Bagger grundades 2014 och har redan förmått att skapa ett välkänt och omtalat kvalitetsmärke. Frederik Bagger formger skandinavisk design, som är inspirerande, estetisk och funktionell. Produkterna är av hög kvalitet och kombinerar ett historiskt uttryck med modern design - och ger dig brukskonst när den är som bäst.

Mer om Frederik Bagger


Här hos Complet Living är vi väldigt stolta över att kunna erbjuda Frederik Baggers vackra designprodukter. Frederik Bagger har skapat ett varumärke, som ger konsumenten inspirerande, estetisk och funktionell skandinavisk design av högsta kvalitet. Frederiks design har inspirerats av formgivaren Erik Bagger, som är Frederik Baggers pappa. Som liten iakktog Frederik ifrån sin pappas famn hur produkterna ritades och försökte ihärdigt att härma sin pappas teckningar. Frederik Baggers produkter kombinerar idag ett historiskt uttryck med modern design. Konsumenten ses som kungen i företagets universum, då det är kundens behov som ger Frederik Bagger hans passion för design.

Frederik Bagger expanderar gradvis sitt sortiment och idag innehåller sortimentet mycket mer än bara glas och skålar. Idag hittar du allt från doftljus, vaser, champagneskålar till kannor. Hos Complet Living är det ingen tvekan om att våra kunder är väldigt förtjusta i Frederiks design och därför uppdaterar vi ständigt vår shop med spännande nyheter – allt för att tillgodose våra kunders behov av design.

Gemensamt för produkterna, oavsett om det är en ny skål, en karaff eller t.ex. en vas är att de tillverkas i ytterst hög kvalitet. Alla glasprodukter från Frederik Bagger tillverkas i blyfritt kristallglas, som ger ett klart och exklusivt glas – och alla produkter tål diskmaskin. Låt dina vänner njuta av en sval drink i ett av Frederik Baggers snygga glas där det inte har kompromissats med varken design eller kvalitet. Du kommer till och med att kunna uppskatta produkternas snygga emballage. Frederik Bagger ger dig en tidlös design som håller i många år, både gällande designen och kvalitén.
#Completliving
Instagram Shop