House Doctor

Det danska märket House Doctor grundades av tre syskon, som idag skapar personlig och informell inredningsdesign med en massa attityd. Det snygga och trendiga sortimentet består av många olika produkter - så som möbler, badrumstillbehör, förvaringslösningar, dekoration med mer. Vi har här valt ut House Doctors absolut snyggaste produkter och hoppas att de inspirerar dig!

Mer om House Doctor


Våra kunder liksom vi på Complet Living älskar House Doctors produkter, som nu har varit otroligt populära ända sedan företagets grundande för c. 20 år sedan. House Doctor håller sig uppdaterade och skapar två nya kollektioner varje år, som baseras på aktuella trender och tendenser. House Doctors produkter har därför blivit väldig efterfrågade hos speciellt våra design- och trendmedvetna kunder, som får möjligheten att hålla sin inredning fräsch och moderiktig och på så sätt kan skapa vackra, inspirerande och personliga hem till överkomliga priser. Här på Complet Living ser vi hur intresset för produkterna fortsatt stiger, och vi har därför valt att successivt öka vårt urval. Det gör vi också eftersom vi gillar att produkterna är av hög kvalitet och samtidigt håller en förmånlig prisnivå.

Hos oss hittar du ett brett utbud av Hose Doctors produkter som inreder ditt kök, badrum, vardagsrum eller entré. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda de allra senaste trenderna. Ifall du mot förmodan skulle sakna någon produkt är du alltid välkommen att höra av dig på info@completliving.dk. Vi hjälper dig gärna!
#Completliving
Instagram Shop