Mærker

House Doctor

Det danska syskonmärket House Doctor har en stil som är provocerande och personlig, men utan att vara formell. House Doctor har sedan 2001 skapat spännande och modern heminredning i många nyanser - till exempel. tillbehör till badrum , dekoration med mer. Här är våra favoriter – låt dig inspireras till ditt nästa heminredningsköp.

Föregående123nästa
House Doctor Pude Sixty, Rose, 40X60 CM
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Förut SEK 479,00
SEK 279,00
  

Spara SEK 200,00
Info / Köp
House Doctor Pude Sixty, Rose, 60X60 CM
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Förut SEK 588,00
SEK 400,00
  

Spara SEK 188,00
Info / Köp
Föregående123nästa

Mer om House Doctor


Ända sedan lanseringen av varumärket i 1999 har House Doctors produkter varit extremt populära hos konsumenterna. Varje år lanserar House Doctor två nya kollektioner som baseras på aktuella trender och tendenser och de går tydligt går hem hos dem som går upp i inredning och design. Idéen bakom kollektionerna är att ge designälskare möjligheten för att dagligt uppdatera sin inredning och på så sätt skapa vackrare, mer inspirerande och personliga hem, till överkomliga priser. Här på Complet Living ser vi ett stigande intresse för produkterna, och vi utökar därför succesivt utbudet av produkter.

Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter från Hose Doctor till kök badrum , vardagsrum eller entré. Hos Complet Living strävar vi alltid efter att ha de senaste trendsen hemma på hyllan. Om du mot förmodan inte hittar de produkter du letar efter är du alltid välkommen att skicka oss ett mail på info@completliving.dk. Vi står alltid redo till att hjälpa!

Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
0