Humdakin

Humdakins sortiment består av läckra produkter för kök och bad där kvalitet och hållbarhet står i fokus. Gemensamt för alla Humdakins produkter är att designen har ett enkelt skandinaviskt uttryck. Här hittar du väldoftande tvålar och krämer med nordiska ingredienser som ger en behaglig doft. Du hittar också ekologiskt framställda kökshanddukar, disktrasor och tvättlappar som både är praktiska och dekorativa.

Läs mer om Humdakin - Modern hushållning

Humkadin är ett populärt danskt märke, etablerat av Camilla Schram i 2016 och baserat i danska Århus. Gemensamt för alla Humdakin produkter är dess funktionalitet, kvalitet och sist men inte minst vackra design. Med Humdakins sortiment har Camilla Schram lyckats skapa ett skandinaviskt och kvalitetsmedvetet universum för dig och ditt hem. Utgångspunkten för Humdakins är att kunna erbjuda en mångsidig och unik serie av dansk-designade kvalitets- och miljömedvetna produkter, som alla är inspirerade av Danmarks kust och skog. I Humdakins hushållsprodukter hittar man nordiska ingredienser såsom havtorn, kamomill och salvia. Detta återfinns i alla produkter och doften har därför snabbt blivit Humdakins signatur och identitet.

Alla Humdakins produkter är fria från parabener och färgämnen, så att du säkert kan använda dem i ditt hem.

Inspirationen till Humdakins textilier, som för övrigt är gjorda av GOTS certifierad ekologisk bomull kommer från Camilla Schram mormors handdukar, kökshanddukar och disktrasor som kom från en dansk fabrik på 1950-talet. Vi på CompletLiving.dk är stolta över att förhandla Humdakins produkter.