Mærker

Humdakin

Humdakins sortiment består av läckra produkter för kök och bad där kvalitet och hållbarhet står i fokus. Gemensamt för alla Humdakins produkter är att designen har ett enkelt skandinaviskt uttryck. Här hittar du väldoftande tvålar och krämer med nordiska ingredienser som ger en behaglig doft. Du hittar också ekologiskt framställda kökshanddukar, disktrasor och tvättlappar som både är praktiska och dekorativa.

Humdakin Knitted Kitchen tea towel, kökshanddukar
Färg Sand, Rose, Ljusblå, Latte, Light Stone, Coal, Brun, Stone Grey, Violet Plumb, Green Seaweed, Dusty Powder, Dark Wood
Humdakin Knitted Dishcloth, diskduk
Färg Sand, Light Stone, Coal, Brun, Violet Plumb, Green Seaweed, Dark Ash, Dark Wood
Humdakin Badehåndklæde, 2 stk.
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Förut SEK 1 029,00
SEK 799,00
  

Spara SEK 230,00
Info / Köp
Humdakin Gæstehåndklæde, 2 stk.
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Förut SEK 548,00
SEK 449,00
  

Spara SEK 99,00
Info / Köp
Humdakin vaskeklude, 4 stk.
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Förut SEK 246,00
SEK 190,00
  

Spara SEK 56,00
Info / Köp

Läs mer om Humdakin - Modern hushållning

Humkadin är ett populärt danskt märke, etablerat av Camilla Schram i 2016 och baserat i danska Århus. Gemensamt för alla Humdakin produkter är dess funktionalitet, kvalitet och sist men inte minst vackra design. Med Humdakins sortiment har Camilla Schram lyckats skapa ett skandinaviskt och kvalitetsmedvetet universum för dig och ditt hem. Utgångspunkten för Humdakins är att kunna erbjuda en mångsidig och unik serie av dansk-designade kvalitets- och miljömedvetna produkter, som alla är inspirerade av Danmarks kust och skog. I Humdakins hushållsprodukter hittar man nordiska ingredienser såsom havtorn, kamomill och salvia. Detta återfinns i alla produkter och doften har därför snabbt blivit Humdakins signatur och identitet.

Alla Humdakins produkter är fria från parabener och färgämnen, så att du säkert kan använda dem i ditt hem.

Inspirationen till Humdakins textilier, som för övrigt är gjorda av GOTS certifierad ekologisk bomull kommer från Camilla Schram mormors handdukar, kökshanddukar och disktrasor som kom från en dansk fabrik på 1950-talet. Vi på CompletLiving.dk är stolta över att förhandla Humdakins produkter.

Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0