Humdakin

Humdakin skapar snygga, ekologiska och högkvalitativa hushållsprodukter som du kan använda i ditt kök och badrum. Produkterna är designade med ett enkelt, skandinaviskt uttryck. Här hittar du både underbara tvålar och krämer av nordiska, väldoftande ingredienser och fina, praktiska kökshanddukar, disktrasor och tvättlappar av ekologisk bomull.

Läs mer om Humdakin - Modern hushållning

Humkadin är ett populärt danskt märke, etablerat av Camilla Schram år 2016. Humdakins produkter är praktiska, snygga och av hög kvalitet. Med Humdakins sortiment har Schram lyckats skapa ett skandinaviskt och kvalitetsmedvetet universum för dig och ditt hem. Utgångspunkten för Humdakin är att kunna erbjuda en mångsidig och unik serie av kvalitetsprodukter, som är miljövänliga och inspirerade av Danmarks kust och skogar. Hushållsprodukterna innehåller fräscha, nordiska ingredienser som havtorn, kamomill och salvia. Produkternas behagliga och naturliga doft är idag ett kännetecken hos hela Humdakins sortiment.

Alla Humdakins produkter är fria från parabener, trygg och ekologiska

Humdakins textilier är GOTS-certifierade och gjorda i ekologisk bomull. De är inspirerade av Schrams mormors handdukar, kökshanddukar och disktrasor, som producerades i en dansk fabrik på 1950-talet. Vi på CompletLiving är stolta över att få möjligheten att erbjuda er Humdakins stilrena och behagliga produkter.
#Completliving
Instagram Shop