L:A Bruket

L:A Bruket har en serie ekologiska tvålar och oljor utvecklade med enbart miljöcertifierade råvaror. Produkterna är handgjorda och av hög kvalitet och produceras idylliskt, granne med ett gammalt slott i Varberg. L:A Bruket ger oss ren skandinavisk lyx.

Mer om L:A Bruket

Bakom företaget L:A Bruket står kvinnan Lilla Bruket som är känd för sina underbara ekologiska tvålar och spaprodukter. Alla L:A Brukets produkter tillverkas i den svenska staden Varberg bredvid ett vackert slott. Varberg har i över 200 år haft det traditionella och kända kurbadet, och det säger mycket om varför stadens invånare älskar produkter som dessa. Alla produkter från L: A Bruket är framställda i extremt hög kvalitet och är definitionen av skandinavisk lyx för kroppen.

Ekologi på hög nivå
Allt från L:A Bruket är tillverkat av miljöcertifierade ingredienser och du hittar därför inte många konstgjorda ämnen i produkterna. L:A Bruket är helt klart ett av de ledande företagen inom kroppsvård som samtidigt har lyckats skapa ett starkt fokus på ekologi och naturliga råvaror.

Doft och lyxig förpackning
Förutom de lyxiga ingredienserna, är de också snygga att se på. Idag gömmer vi inte längre produkter som dessa i våra badrumsskåp. Vi älskar att visa våra snygga förpackningar och lyxiga dofter och hos L:A Bruket hittar du utan tvekan dina nya favoriter till ditt hemma spa.

På Complet Living vi älskar L: A Brukets produkter och utöver att de doftar underbart och är snygga att se på så är de också ekologiska och på så vis kan du med gott samvete smörja din kropp med produkterna från L: A Bruket. Produkterna är certifierade med Ecocert, USDA Organic och Soil Ass Organic. Hos oss hittar du ett brett urval av bland annat bodylotions och bodyscrubs, ansiktskräm, schampo och balsam, doftljus och underbara kits.
#Completliving
Instagram Shop