Mærker

Lampe Gras

Här hittar du alla produkter från Lampe Gras. Lampgras som är ett franskt märke, producerar lampor för alla rum i hemmet. År 1921 utformade Bernard-Albin Gras en serie lampor till användning i kontor och industriella miljöer. Lamporna har än idag samma funktion. Oavsett om du letar efter en ny kontorslampa, kökslampa eller kanske taklampa till ditt vardagsrum, hittar du helt säkert inspiration här.

 Lampe Gras N°304 L 60 Vägglampa
Svart, Röd, Krom, Gul, Blå, Koppar, Mat vit/kopparSvart, Mat vit
Lampe Gras N 217 Væglampe
Svart, Röd, Krom, Gul, Blå, Svart koppar, KopparSvart
lampe Gras N 203 Væglampe
Svart, Röd, Krom, Gul, Vit koppar, Svart koppar, KopparSvart, Mat vit
Lampe Gras N 304CA vägglampa
Svart, Röd, Krom, Gul, Blå, Svart koppar, KopparSvart
Lampe Gras N 303 Væglampe
Svart, Röd, Krom, Gul, Blå, Svart koppar, KopparSvart
Lampe Gras N 216 Væglampe
Svart, Röd, Krom, Gul, Blå, Svart koppar, KopparSvart
Lampe Gras N 304 Vägglampa
Svart, Röd, Krom, Gul, Blå, Mat vit, Svart koppar, Koppar, Mat vit/kopparSvart, Mat vit
Lampe Gras N 323 L Round Loftlampe
Svart, Rå koppar, Röd, Gul, Blå, Mat vit, Svart koppar, KopparSvart
Lampe Gras N 222 Vägglampa
Svart, Röd, Krom, Mat vit, Svart koppar, Koppar, Mat vit/kopparSvart, Mat vit
Lampe Gras N 204
Svart, Rå koppar, Röd, Gul, Blå, Mat vit, Svart kopparSvart
Lampe Gras N 205 bordlampe, rød
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Förut SEK 5 075,00
SEK 4 060,00
  

Spara SEK 1 015,00
Info / Köp
Lampe Gras Classic Round lampskärm i rött
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Förut SEK 525,00
SEK 342,00
  

Spara SEK 183,00
Info / Köp

La Lampe Gras - Tidlösa och industriella lampor

La Lampe Gras är utan tvekan ett starkt designmärke som levererar lampor i världsklass. Den vackra lampserien från La Lampe Gras, som designats och producerats sedan 1921, kommer i en mängd olika utföranden och genomgående för seriens lampor är dess exklusiva material och solida avant garde uttryck. Företaget grundades ursprungligen av Bernard-Albin Gras men detta har på senare år lanserats på nytt. Oavsett om det är barnrummet, kontoret eller köket som ska få ny belysning finner du helt säkert det du söker i den breda kollektionen. Senaste tillskottet från Lampe Gras är deras utomhusbelysning som tål minusgrader. En annan nyhet är deras badrumsanpassade belysning som tål fukt. Lampornas funktion och tillsammans med historien om La Lampe Gras gör märket till an av Complet Livings bestsellers.

La Lampe Gras lampor finns i form av vägglampor, bordslampor, golvlampor och taklampor. Gemensamt för dem alla, är att det aldrig kompromissas på kvalitéten och att dess färg och form skapar ett tydligt designuttryck i ditt hem. När det är dags för förändring, kan du enkelt tillköpa en ny skärm och på så sätt få ett nytt uttryck på din La Lampe gras lampa.
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
0