Liewood

Det danska märket Liewood är känt för sina lekfulla designprodukter för barn och moderna familjer. Textilierna är producerade i ekologisk bomull och är av högsta kvalitet, för att kunna hålla i generationer. Liewoods produkter är vackra och behagliga att titta på; de har rena former, mjuka färger och snygga grafiska mönster.

Liewood – Tryggt och ekologiskt för de minsta i familjen

Liewood är känt för sina kvalitetsprodukter för barn, barnrum och en modern familj. Alla Liewoods produkter produceras i högsta kvalitet. Textilierna är gjorda i ekologisk kvalitetsbomull och designas i mjuka, moderna färger och snygga prints.

Liewood är ett relativt nytt företag. Det grundades sommaren 2015 av danskarna Anne Marie Lie och Anja Skov, som redan från första början lyckades skapa blomstrande framgång. Liewoods mål är simpla - företaget vill skapa kvalitetsprodukter som håller i många år och som kan användas av generation efter generation.

Liewoods Products
Liewoods sortiment fortsätter att växa och just nu består det av sängkläder, serviser, dekorationer, filtar, handdukar med mera. Liewoods produkter är designade i lugna och behagliga färger, med ett modernt och stilrent uttryck. Prismässigt finns något för alla och produkterna ger barnrummet ett lika så modernt uttryck som resten av hemmet.

Alla Liewoods produkter tillverkas i Indien hos en GOTS-certifierad (Global Organic Textile Standard) fabrik. Det innebär att alla produkterna är gjorda i mjuk och ekologisk bomull och att fabrikarbetarnas arbetsvillkor kontrolleras kontinuerligt, för att kunna säkerställa goda förhållanden. Liewood ställer höga krav på alla sina material, som genomgår ingående kvalitetskontroller.

På Complet Living är vi stolta över att kunna erbjuda er de vackra, certifierade produkterna från Liewood. Vi erbjuder ett stort urval i webshopen och utvidgar vårt sortiment fortlöpande.
#Completliving
Instagram Shop