Magis

Märket Magis grundades för mer än 30 år sedan och är särskilt känt för sina stolar, bord och hyllor. Märket har länge varit bland de få designmärken som producerar möbler i plast. Företaget är även det första i världen att belägga plasten, så att möblerna också tål utomhusbruk. Plast är fortfarande det material som används mest, men idag producerar Magis även möbler i aluminium, stål och trä.

Magis design - italiensk kvalitet

Det italienska företaget Magis är bland de ledande i design av plastmöbler. Magis möbler lämpar sig både inomhus och utomhus och är av högsta kvalitet. Märket har existerat i mer än 35 år och det som kännetecknar möblerna, oavsett om det är en snygg köksstol, ett trädgårdsbord eller en bokhylla, är att de alltid produceras i högsta kvalitet och är ytterst funktionella.
Magis är numera ett välkänt företag och uppskattas i hela världen på grund av märkets eleganta och moderna look. Möblerna produceras idag även i andra material, såsom aluminium- och trä.

Här hos oss på CompletLiving.se hittar du ett brett utbud av produkter från Magis. Vi utökar ständigt vårt sortiment och kan alltid erbjuda Magis nyaste designs. Ifall du letar efter något specifikt, som du inte hittar i vår webshop, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig med att hitta precis det du behöver.

Våra kunder är särskilt förtjusta i Magis stol "Air-Chair", i plast. Det är en stol som kan användas både inom- och utomhus och finns i färgerna: orange, rosa, himmelsblå, grön, mörkgrön, ljusgrön och svart/vit. En annan favorit är "Chair First", som är en stol som kan staplas och stolen "Mila" - en ny designstol, som har armstöd i en massa olika färger. Vi hoppas du inspireras av alla produkter här på sidan!
#Completliving
Instagram Shop