Mærker

Magis

Magis grundades för mer än 30 år sedan och är särskilt kända för sina stolar, bord och hyllsystem. Fram till nyligen var Magis ett av de få företag som produderar möbler i ren plast - och även det första företaget i världen att belägga sina exklusiva plastprodukter så att de också tål utomhusbruk. Idag är plast fortfarande det primära materialet i Magis, men även aluminium, stål och trä används.

Föregående123nästa
Föregående123nästa

Magis Design - Italiensk kvalitet

Magis är en av de ledande möbelfirmorna som designar och producera plastmöbler lämpliga som både utom- och inomhusbruk. Det italienska företaget Magis Design har producerat kvalitetsmöbler för hemmet i mer än 35 år. Det som kännetecknar Magis produkter, oavsett om det är en utsökt matbordsstol, ett trädgårdsbord eller till exempel en bokhylla, är att de aldrig äventyrar kvalitét och funktionalitet. Även om Magis är ett italienskt företag är det numera välkänt över hela världen eftersom på grund av deras eleganta och moderna mönster i plast-, aluminium- och trä.

Här hos oss på CompletLiving.dk hittar du ett brett utbud av produkter från Magis och vi utökar ständigt vårt sortiment så snart Magis kommer med nyheter. Letar du efter något mycket specifikt som du inte hittar i vår webshop är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi står nämligen alltid redo till att hjälpa våra kunder med att hitta precis det de söker.

Vi vet att våra kunder är särskilt glada för Magis plaststol Air-Chair, som kan användas inomhus och utomhus och som finns i färgerna: orange, rosa, himmelsblå, grön, mörkgrön, ljusgrön och svart/vit. En annan favorit är stapelbara Chair First, och nyheten Mila med armstöd i ett hav av färger. Vi hopas du ska bli inspirerad här på sidan!

Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0