Nachtmann

Nachtmann är ett framgångsrikt företag som i många år har producerat kristallglas av högsta kvalitet. När du köper Nachtmanns glas får du en produkt med en modern och nutida look, som samtidigt utstrålar elegans och klass. Du hittar den populära serien Highland, Noblesse och Palais här – bestående av vattenglas, whiskyglas, champagneglas och vinglas. Se även vår komplett urval av glas och koppar här .

Nachtmann

Nachtmann är en känd glasproducent med en lång tradition av bayersk glastillverkning. Alla Nachtmanns glas tillverkas av högsta kvalitet och i finaste finish. Nachtmann är ett internationellt erkänt varumärke som många känner till - speciellt de stilsäkra konsumenterna som vill ha lyxiga vardagsprodukter i sitt hem.

I dag ses många av Nachtmanns glas på lyxiga storstadsrestauranger, vilket också har bidragit till ett stort intresse hos kunderna. Utöver deras stilsäkra och felfria design så lägger Nachtmann stor vikt på högsta kvalitét genom rena råvaror och miljömedveten produktion.

German Nachtmann producerar fina kristallglas, i flera modeller så som vattenglas, vinglas, longdrink glas, spritkaraffer och whiskyglas i renaste och klaraste kristall. Vare sig det är till fest eller middagssällskap så är Nachtmanns glasprodukter ett självklart val. Produkterna passar även till en mer nedtonad vardagsservis, och lyfter vilken dukning som helst till en ny nivå.

Vackra presentidéer
Många av våra kunder väljer också presenter från Nachtmann till t.ex. bröllopspresenter Jul eller andra händelser. Det fina med produkterna är att de inte går varken ur produktion eller tid och de är därför perfekta till samlaren. På Complet Living hittar du vårt urval av vackra kristallglas från Nachtmann t.ex. den mycket populära Noblesse serien som är till för dem som vill ha vackra glas till servering eller till användning i resturang. Vi har många typer av glas: vinglas, whiskyglas, longdrinkglas och cocktailglas i serien Noblesse, Palais och Highland.