Nachtmann
Mærker

Nachtmann

Nachtmann är ett framgångsrikt företag som i många år har producerat kristallglas av högsta kvalitet. När du köper Nachtmanns glas får du en produkt med en modern och nutida look, som samtidigt utstrålar elegans och klass. Du hittar den populära serien Highland, Noblesse och Palais här – bestående av vattenglas, whiskyglas, champagneglas och vinglas. Se även vår komplett urval av glas och koppar här .

Nachtmann

Nachtmann är en känd glasproducent med en lång tradition av bayersk glastillverkning. Alla Nachtmanns glas tillverkas av högsta kvalitet och i finaste finish. Nachtmann är ett internationellt erkänt varumärke som många känner till - speciellt de stilsäkra konsumenterna som vill ha lyxiga vardagsprodukter i sitt hem.

I dag ses många av Nachtmanns glas på lyxiga storstadsrestauranger, vilket också har bidragit till ett stort intresse hos kunderna. Utöver deras stilsäkra och felfria design så lägger Nachtmann stor vikt på högsta kvalitét genom rena råvaror och miljömedveten produktion.

German Nachtmann producerar fina kristallglas, i flera modeller så som vattenglas, vinglas, longdrink glas, spritkaraffer och whiskyglas i renaste och klaraste kristall. Vare sig det är till fest eller middagssällskap så är Nachtmanns glasprodukter ett självklart val. Produkterna passar även till en mer nedtonad vardagsservis, och lyfter vilken dukning som helst till en ny nivå.

Vackra presentidéer
Många av våra kunder väljer också presenter från Nachtmann till t.ex. bröllopspresenter Jul eller andra händelser. Det fina med produkterna är att de inte går varken ur produktion eller tid och de är därför perfekta till samlaren. På Complet Living hittar du vårt urval av vackra kristallglas från Nachtmann t.ex. den mycket populära Noblesse serien som är till för dem som vill ha vackra glas till servering eller till användning i resturang. Vi har många typer av glas: vinglas, whiskyglas, longdrinkglas och cocktailglas i serien Noblesse, Palais och Highland.

Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0