Nachtmann

Nachtmann är ett framgångsrikt företag med stor erfarenhet av att producera kristallglas av högsta kvalitet. Nachtmanns glas är moderna och har en trendig look som samtidigt utstrålar elegans och klass. Kolla in de populära glasen från serierna Highland, Noblesse eller Palais här – i serierna ingår vattenglas, whiskyglas, champagneglas och vinglas. Se även vårt kompletta urval av glas och koppar här.

Nachtmann

Nachtmann är en internationellt erkänd glasproducent med en lång tradition. Alla Nachtmanns glas är vackert utförda och tillverkas av högsta kvalitet.

Nachtmann är också ett välkänt märke bland stilsäkra kunder, som uppskattar lite vardagslyx i sina hem. En delorsak till det stora intresset är nog att glasen används på populära, exklusiva storstadsrestauranger. Dessutom lyfter glasens stilsäkra och fulländade design de flesta bordsdukningar och är miljömedvetet producerade i högsta kvalitet.  

Tysk Nachtmanns glas produceras i kristallglas och finns i många modeller för olika drycker, så som vatten, vin, whisky eller olika cocktails. Glasen är ett fint och självklart val för varje fest och middag och passar även till mer vardagliga dukningar, där glasen ger en lyxig look.

Vackra presentidéer
Många av våra kunder väljer att ge Nachtmanns glas i present, t.ex. i bröllopsåva, till runda födelsedagar eller andra festligheter. Glasen är tidlösa och är då perfekta att samla på. På CompletLiving hittar du många olika vackra kristallglas från Nachtmann. Vi har t.ex. den mycket populära serien Noblesse som passar den som vill ha vackra glas, som håller och passar både vardagen i privata hem och restaurangbranschen. De olika glasen finns i många varianter. Vi har vinglas, whiskyglas, glas för longdrinks och cocktails, i serierna Noblesse, Palais och Highland.
#Completliving
Instagram Shop