New Works

På gränsen mellan design och konst och genom samarbete med internationellt kända designers, utmanar New Works det skandinaviska designarvet. Samlingen består av lampor, stolar, ljusstakar, vaser, etc. och inspireras av naturmaterial och geometriska former som ger produkterna en skulpturell touch. New Works strävar efter att skapa produkter som inte bara är funktionella men också annorlunda och spännande att se på.

New Works - Objects of Copenhagen

New Works är ett företag som aldrig äventyrar kvalitet eller design. Företaget är byggt på med fokus på hantverk och kreativ fantasi. Det är deras stora passion att göra exakt vad New Works har lust till, som har fört dem till var de är idag. Som New Works själva säger, så behöver deras arbete eller produkter inte förstås – de ska användas. På Complet Living är vi väldigt stolta över att vara återförsäljare av New Works-produkter.

Även om de kanske inte har det bredaste sortimentet av produkter, är dem de har producerade i riktigt hög kvalitet och designmässigt in i minsta detalj. I synnerhet de stora pampiga Material Pendant lamporna, som finns i 5 olika modeller från New Works, är mycket populära. De har verkligen sin helt egna look som gör dem till one of a kind. Välj bland kork som ger ett rått look i hemmet, eller kanske ek eller rökfärgad ek. Ellerr gör som många av våra kunder och blanda lamporna för ett annorlunda och unikt utseende i ditt hem.
i New Works sortiment hittar du allt från ljusstakar, kuddar och möbler och bakom alla produkter står ett starkt design- och produktval
På CompletLiving.dk uppdaterar vi kontinuerligt med nyheter från New Works, så att du alltid hittar det senaste produkte4rna hos oss.