New Works

Desigmärket New Works formger i gränslandet mellan design och konst och strävar efter att skapa produkter som inte bara är funktionella utan, också spännande att titta på. Genom samarbeten med internationellt kända designers och användandet av skulpturella, råa och industriella inslag utmanar New Works den skandinaviska designtraditionen. Bland produkterna hittar du till exempel lampor, stolar, ljusstakar och möbler, som består av naturmaterial och geometriska former.

New Works - Objects of Copenhagen

För designföretaget New Works är både hög kvalitet och ett vackert, spännande visuellt uttryck lika viktigt. Företaget fokuserar därför på det hantverksmässiga och på en kreativ och fantasifull formgivning. New Works lustbetonade arbete har då alltid fått prägla designen och har säkert skapat den framgång företaget har idag. New Works uttrycker också att märkets konstnärliga design inte behöver förstås på något intellektuellt sätt – utan ska istället vara tilltalande och behaglig i användning.

New Works lilla sortiment av designprodukter är producerade i hög kvalitet med fokus på detaljerna. I New Works sortiment hittar du allt från ljusstakar, filtar och kuddar till lampor och möbler. De speciellt populära lamporna Material Pendant finns i fem olika modeller och har en helt unik look, som gör dem till något alldeles särskilt. Du kan välja mellan kork eller ekträ. Du kan också göra som många av våra kunder och blanda lamporna för att få ett annorlunda och unikt utseende i ditt hem.

Vi på CompletLiving är väldigt stolta över att kunna erbjuda er New Works design och uppdaterar vår shop kontinuerligt med nyheter från New Works, så att du alltid hittar de senaste produkterna hos oss.
#Completliving
Instagram Shop