Spiegelau

Tyska Spiegelau har en lång och anrik historia och märkets kvalitetsglas har producerats sedan år 1521, vilket gör Spiegelau till världens äldsta glasproducent. Spiegelau har därför några av de bästa vin- och champagneglasen på marknaden. Glasen är av enastående kvalitet i elegant design och finns i  olika varianter: munblåsta eller och maskinblåsta enligt de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna.

Läs mer om Spiegelau

De flesta av oss har nog stött på de populära Spiegelau-glasen på restauranger eller hemma hos vänner och bekanta - och det finns det en naturlig förklaring för. Tyska Spiegelau har en lång tradition inom glasproduktion och omnämns så tidigt som år 1521. År 1683 var Spiegelau redan bland de ledande glasproducenterna i Europa. Spiegelau kommer från Bayern i Tyskland och de har för närvarande tre fabriker.

Kvalitet till låga priser
Spiegelau står fortfarande idag för högkvalitativt glas till överkomliga priser. Oavsett vilka slags glas du letar efter kan du hitta dem hos Spiegelau. Glasen säljs i 4-pack till priser för alla plånböcker.
Spiegelaus modeller går aldrig ur produktion, så att du alltid kan ersätta ett glas eller två, eller utöka din samling med några nya identiska.

Stort urval
På CompletLiving hittar du ett urval av unika och vackra vinglas från Spiegelau. Vinglasens eleganta och inbjudande utseende passar till både vardag och fest och din samling kan dessutom utökas med några vackra champagneglas och karaffer. Spiegelau-glasen är dessutom mycket populära som gåvor och presenter. Vi hoppas att du hittar din favoritserie bland vårt urval och börjar samla redan idag!

Har vi inte de glas du söker? Kontakta oss via mejl eller telefon så hjälper vi dig.
#Completliving
Instagram Shop