Mærker

Spiegelau

Hos Complet Living hittar du kvalitetsglas från tyska Spiegelau - världens äldsta glas producent med historia helt tillbaka i 1521. Spiegelau erbjuder därför några av de bästa vin- och champagneglasen på marknaden. De producerar både munblåst och maskinblåst glas enligt de senaste och mest avancerade produktionsmetoderna - och glasen är av oöverträffad hög kvalitet och mycket eleganta i sin design.

Läs mer om Spiegelau

De flesta har nog stött på det populära Spiegelau glaset på olika restauranger eller hemma hos vänner och bekanta - och det är det en god grund till. Spiegelau har en lång tradition inom glasproduktion, där Spiegelau i 1521 omnämndes i förbindelse med glasproduktion. Från början tillverkade Spiegelau lättare glas men i 1683 var de redan en av de ledande glasstillverkarna i Europa. Spiegelau kommer från Bayern i Tyskland och de har för närvarande tre fabriker.

Kvalitet och lojalitet till låga priser
Än idag står Spiegelau för glas av bästa kvalitet, till överkomliga priser. Oavsett vad du letar efter i glas väg, kan du garanterat hitta det hos Spigelau. Glasen komemr i 4 pack och kostar små 319 kr – ett pris som de flesta plånböcker kan klara.
En av fördelarna med att köpa glas från Spiegelau är att deras modeller aldrig går ur produktion. Under årens lopp krossar vi alla ett glas eller två och då kan det vara skönt att veta att det alltid är möjlighet för att ersätta glaset med ett nytt.

Stort urval
På Complet Living hittar du ett urval av unika vackra vinglas från Spiegelau. Vinglasen kommer med ett elegant och inbjudande utseende som passar både till vardag och fest. Dessutom kan du också köpa de vackra champagneglasögonen här på sidan.
Vi kommer inte heller ifrån det faktum att Spiegelauglas är extremt populära som gåvor och presenter. Här får du en superkvalitativ produkt till ett överkomligt pris. Gå på upptäcktsfärd och hitta din favoritserie så att du kan börja samla redan idag! Har vi inte de glas du söker? Kontakta oss via mail eller telefon så står vi redo att hjälpa.
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0