Teministeriet
Mærker

Teministeriet

Teministeriet är ett svenskt företag som producerar ekologiskt te, tillverkat av de bästa råvarorna och ekologiska ingredienserna från hela världen. De kombinerar gamla tetraditioner från Fjärran Östern med en skandinavisk och minimalistisk design. Du hittar allt från indiskt Bai-Mu-Dan vitt te med välkänd doft av fläder och champagne till grön Sencha med vilda bär från norr. Allt te från teministeriet är en reflektion av det mångkulturella.

Teministeriet Iced Tea Bottle
Teministeriet Flaskan, Flaska + Green Tea Lemon, Flaska + Green Tea Mint, Flaska + Lemongrass Ginger, Flaska + Passionfruit, Flaska + Apple Elderflower, Flaska + Aronia Berries

Läs mer om Teministeriet

Svenska teministeriet är kända för att producera skräddarsydda teer. Bolaget är etablerat av Kasper Sørensen och Kathryn Brown, som båda håller till i Malmö. Tanken bakom Teministeriet är att de vill kombinera östens gamla och välkända te tradition med skandinavisk kultur, minimalism och design.

Teministeriets sortiment består av klassiska tesorter som är bra för kroppen. Bland annat teet "Recover" som innehåller ingefära som lindrar smärta i musklerna, till exempel efter hård träning och nejlikor som ökar mängden vita blodkroppar och därmed bidrar till att stärka immunförsvaret. Gemensamt för alla de olika tesorterna från Teministeriet är att de hjälper kroppen när och där den har behov för det – oavsett om det är återhämtning efter träning eller detox efter en hård festnatt.

Förpackningar som förnöjer
Det skadar heller inte att alla teer kommer i snygga och inbjudande förpackningar. Ha dem stående på köksbordet och bli inspirerad till att göra dig och dina vänner en god kopp te.

Mycket mer än bara te
Naturligtvis har teministeriet också en rad läckra produkter du kan använda för att göra det perfekta teet. De har till exempel en fin tekanna och glas i flera storlekar så att du har den perfekta utrustningen för att brygga dig den perfekta kopp te. Tekannan kan förutom att vara just tekanna såklart också användas till saft i de varma månaderna på året.

Vi på Complet Living ser ett stort intresse i te hos våra kunder, och vi hakar på trenden. Framöver hoppas vi kunna erbjuda fler och fler teer och tillbehör till teälskaren.
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0