Teministeriet

Teministeriet är ett svenskt företag som producerar ekologiskt te, tillverkat av de bästa råvarorna och ekologiska ingredienserna från hela världen. De kombinerar gamla tetraditioner från Fjärran Östern med en skandinavisk och minimalistisk design. Du hittar allt från indiskt Bai-Mu-Dan vitt te med välkänd doft av fläder och champagne till grön Sencha med vilda bär från norr. Allt te från teministeriet är en reflektion av det mångkulturella.

Läs mer om Teministeriet

Svenska teministeriet är kända för att producera skräddarsydda teer. Bolaget är etablerat av Kasper Sørensen och Kathryn Brown, som båda håller till i Malmö. Tanken bakom Teministeriet är att de vill kombinera östens gamla och välkända te tradition med skandinavisk kultur, minimalism och design.

Teministeriets sortiment består av klassiska tesorter som är bra för kroppen. Bland annat teet "Recover" som innehåller ingefära som lindrar smärta i musklerna, till exempel efter hård träning och nejlikor som ökar mängden vita blodkroppar och därmed bidrar till att stärka immunförsvaret. Gemensamt för alla de olika tesorterna från Teministeriet är att de hjälper kroppen när och där den har behov för det – oavsett om det är återhämtning efter träning eller detox efter en hård festnatt.

Förpackningar som förnöjer
Det skadar heller inte att alla teer kommer i snygga och inbjudande förpackningar. Ha dem stående på köksbordet och bli inspirerad till att göra dig och dina vänner en god kopp te.

Mycket mer än bara te
Naturligtvis har teministeriet också en rad läckra produkter du kan använda för att göra det perfekta teet. De har till exempel en fin tekanna och glas i flera storlekar så att du har den perfekta utrustningen för att brygga dig den perfekta kopp te. Tekannan kan förutom att vara just tekanna såklart också användas till saft i de varma månaderna på året.

Vi på Complet Living ser ett stort intresse i te hos våra kunder, och vi hakar på trenden. Framöver hoppas vi kunna erbjuda fler och fler teer och tillbehör till teälskaren.
#Completliving
Instagram Shop