YARD ETC
Mærker

YARD ETC

YARD ETCs är en mild skönhetsserie för dina händer. Serien är designad och utvecklad för alla trädgårds- och plantälskare som får jord under naglarna och smutsiga, torra händer. Alla produkter återfuktar, vårdar, och skonar dina händer. Alla ingredienser är naturliga och ekologiska om möjligt. Yard Ect-serien består av läckra handtvålar, skrubb för rengöring och samt vårdande handkrämer.

Yard ECT - ekologiska krämer och tvålar till dina händer

Yard Etc. produkterna utvecklas och tillverkas noggrant utav trädgårdsentusiaster i Sverige. Alla produkter innehåller naturliga ingredienser av hög kvalitet och, om möjligt ekologiska råvaror. Produkterna innehåller inga parabener och är inte testade på djur Yard Etc tar naturen med hem, med sina omsorgsfulla och dekorativa livsstilsprodukter, som består av tvål och krämer för händerna, och milt och väldoftande diskmedel.
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
0