Vipp 15 Pedalhink 80th anniversary bucket - limited edition
Vipp 15 Pedalhink 80th anniversary bucket - limited edition
Vipp 15 Pedalhink 80th anniversary bucket - limited edition
Vipp15 pedalspand svøbt i et legende og farverigt design af den franske kunstner Vahram Muratyan. Denne limited edition udgave er lavet for at fejre Vipps 80 års jubilæum i 2019.

Pedalspanden er kun tilgængelig i et begrænset antal.


"Pedalspandens design minder mig om amerikanske biler fra 50erne. Så da Vipp kontaktede mig, var jeg overrasket over at finde ud af, at Vipp er dansk.” - Vahram Muratyan
Visa mer
Visa mindre

Vipp 15 Pedalhink 80th anniversary bucket - limited edition

SEK 3 899,00
   Leveranstid: 2-4 vardagar
Kvantitet
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0