Badrum

Här hittar du inspiration till hur du kan dekorera ett mysigt och funktionellt badrum. Här kan du handla Vipp pedalhinkar, Lampe Grass belysning eller väldoftande ljus från Tom Dixon. Badrummet är ett viktigt rum där många timmar spenderas, så varför inte gå upp i hur det ser ut? Upptäck vårt stora utbud av tillbehör.

Inred ditt badrum med stil


Badrummet är ett viktigt rum och enligt vår åsikt förtjänar det att bli minst så bortskämt som alla andra rum i hemmet. Då vi ofta spenderar mer tid än vad vi tror i badrummet, är det därför viktigt att det är läckert, rent och väldoftande. På Complet Living kan du köpa alla saker som gör ditt badrum precis det.

Underskattar inte ett väldoftande badrum
Du kan enkelt dekorera ditt badrum med vackra välbefinnande produkter som förutom att dofta gott även ser bra ut och dekorativa. Vi har ett stort antal olika ekologiska tvålar, krämer, doftljus och doftpinnar, från bland annat Meraki och L: A Bruket. Detta kan tillsammans skapa ett väldoftade och vackert badrum.
Exklusiva badrumstillbehör från ledande märken
Om ditt badrum inte bara ska vara väldoftande utan också modernt och snyggt inrett så har vi också lösningen på det. På Complet Living hittar du ett brett utbud av designer tillbehör till badrummet, oavsett hur litet eller stort det är. Du hittar allt från jordnära produkter som läckra handdukar, badmattor, dekorativa krokar, tvättkorgar, nya moderna duschdraperi och flera andra toalettartiklar. Allt som kan hjälpa dig att gör ditt badrum unikt. Du hittar produkter i flera olika prisklasse, så att det finns något för alla. Så om du letar efter designer tillbehör till badrummet från t.ex. Vipp, Ferm Living eller Tom Dixon eller något i den mer överkomliga prisklassen från t.ex. Meraki eller Housedoctor, kan vi hjälpa dig. Det viktigaste för oss är att vi kan hjälpa till med inspiration för ditt nästa köp – både till badrummet men också resten av ditt hem.