Badrum

Här hittar du inspiration för hur du inreder ett mysigt och praktiskt badrum. Här kan du handla Vipps pedalhinkar, belysning från Lampe Grass eller en massa smart och snygg förvaring. Badrummet är ett viktigt rum eftersom du spenderar så många timmar i det, så varför inte intressera sig för hur det ser ut? Upptäck vårt stora utbud här.

Inred ditt badrum med stil


Badrummet är ett viktigt rum och förtjänar att bli minst slika uppmärksammat som alla andra rum i hemmet. Vi spenderar mer tid än vi tror i badrummet och därför är det viktigt att det är snyggt, rent och väldoftande. På Complet Living kan du köpa allting som gör ditt badrum sådant.

Underskatta inte ett väldoftande badrum
Du kan enkelt dekorera ditt badrum med vackra wellness-produkter, som inte bara doftar gott utan även ser bra ut och är dekorativa. Vi har ett stort utbud av ekologiska tvålar, krämer, doftljus och doftpinnar från märken som Meraki och L: A Bruket. De är små, behagliga detaljer, som kan skapa ett väldoftade och vackert badrum.

Exklusiv badrumsinredning från ledande märken
Ifall du vill att ditt badrum inte bara ska vara väldoftande, utan också modernt och snyggt inrett, så har vi lösningen för även det. På Complet Living hittar du ett brett utbud av designprodukter för ditt badrum. Hos oss hittar du allt från basala produkter som mjuka handdukar, badmattor, dekorativa krokar, tvättkorgar, moderna duschdraperier och mycket mer - allt sådant som kan hjälpa dig att gör ditt badrum unikt. Alla produkter finns i flera olika prisklasser, så det alltid finns något för alla. Hos oss kan du med andra ord få både designprodukter för badrummet från märken som Vipp och DCW eller något i en mer överkomlig prisklass från t.ex. Meraki, Ferm Living  eller Housedoctor. Det viktigaste för oss är att vi kan hjälpa dig genom att ge dig inspiration för ditt nästa köp – både gällande ditt badrum och resten av ditt hem.
#Completliving
Instagram Shop