Meraki

På CompletLiving väljer vi alla produkter med omsorg. Med det sagt så var det inte svårt att fatta beslutet om att utvidga med det danska varumärket Meraki i vårt sortiment. Meraki är ett uttryck för ekologiskt välbefinnande packat i trendigt emballage. Här får du rena, naturliga produkter som doftar himmelskt med hjälp av naturliga aromer.

Meraki

Meraki är en av våra kunders stora favorit hos oss på Complet Living – ni är helt tokiga i deras produkter, och det är vi sannerligen också! Alla Meraki produkter är inspirerade av skandinavisk estetik och skapar en känsla av vardagslyx för kropp och själ.

Meraki är en skön och väldoftande värld av naturvård och livsstilsprodukter till att skämma bort sig själv med. De läckra Meraki produkter består bl.a. av tvål och krämer läckra oljor och scrubs . Förutom deras underbara kroppsvårdsprodukter tillverkning Meraki också vackra och praktiska badrumstillbehör som inkluderar läcker ekologisk handdukar och mattor bad . Naturligtvis de också läckra ansiktsvård som ansikte mist ansiktskräm ansiktsmask och mycket mer. Vi expanderar när Meraki gör – så att du alltid kan hitta din senaste Meraki favorit här hos oss.

Alla Merakis produkter är utan parabener, färgämnen och hormonstörande ingredienser, och du garanteras därför en ren och naturlig upplevelse när du använder Merakis härliga tvålar, krämer och oljor. Förutom produkternas himmelska doft, är Merakis förpackningar gjorda av 100% återvinningsbara material och därför mycket miljövänliga. Lugna ditt sinne med Meraki-produkter, här hittar du inspiration och ett stort urval.