Meraki

Hos CompletLiving väljer vi alla våra produkter med stor omsorg. Därför har vi beslutat oss för att ha det danska varumärket Meraki i vårt sortiment. Meraki ger ekologiskt välbefinnande i snyggt och trendigt emballage. Här får du rena, naturvänliga produkter som innehåller naturliga aromer - och doftar himmelskt!

Meraki

Meraki är en stor favorit hos våra kunder – ni är helt tokiga i deras produkter, och det är vi sannerligen också! Merakis snygga produkter är inspirerade av skandinavisk estetik och skapar vardagslyx för kropp och själ.

Meraki har skapat en skön och väldoftande värld, bestående av naturlig hud- och kroppsvård samt livsstilsprodukter, som du kan använda för att skämma bort sig själv i vardagen. Bland Merakis härliga produkter finns bl.a. tvålar och krämer, sköna bodylotions, duschtvålar och scrubs . Förutom underbar kroppsvård tillverkar Meraki också vackra och praktiska badrumstillbehör som inkluderar fina, ekologiska handdukar och badrumsmattor. Vi har förstås också härliga ansiktsprodukter, såsom ansiktsspray, ansiktskrämer, ansiktsmasker och mycket mer. Vi utökar vårt sortiment när Meraki gör det – och därför hittar du alltid alla Merakis nyheter här hos oss.

Merakis produkter är utan parabener, färgämnen och hormonstörande ingredienser. Du garanteras därför en ren och naturlig upplevelse. Produkterna doftar himmelskt och förpackningarna är gjorda av 100% återvinningsbara material och är därför miljövänliga. Lugna ditt sinne med Meraki-produkter. Här hittar du inspiration och vårt stora utbud.
#Completliving
Instagram Shop