Louise Roe

Louise Roe Copenhagen är ett inredningsföretag i Köpenhamn. Designern Louise Roe förespråkar uppriktighet, elegans och autentiska material som ger hennes produkter - oavsett om det är glasögon, skålar, filtar, vaser eller något annat - det rätta uttrycket av sofistikerad enkelhet. Materialvalet kombinerat med Louise Roes noggrant utvalda färgpalett skapar vacker design i hög kvalitet.

Mer om Louise Roe

Bakom märket Louise Roe står en stark kvinna med samma namn. Louise Roe designar själv alla sina produkter och är med hela vägen från design till produktion. Produkternas uttryck är ofta inspirerade av kombinationen mellan naturen och det livfulla stadslivet. Just detta, återspeglas i Louse Roses populära City Lights-insatser och vaser som symboliserar en stadssilhuett när de olika storlekarna och färgerna kombineras. När mörkret faller på och det kommer levande ljus i stakarna, ändras uttrycket och staden kommer till liv på ett nytt sätt.

Kombinera kors och tvärs  
Det bästa med Louises produkter är att både älsdre och nyare kollektioner kan blandas och fortfarande smälta ihop på ett helt fantastiskt sätt. Oavsett vad du har fallit för, kommer det att passa fin ihop. Även färgerna är genomtänka så att de passar med varandra och skapar ett enhetligt intryck. Louise Roes produkter är allt annat än tråkiga, och varje detalj är noga genomtänkt.

På Complet Living kompromissar vi inte på kvalitet – därför at Louise Roes produkter ett självklar val för oss. Alla Louises produkter håller en mycket hög standard, där endast det bästa är bra nog när det kommer till kvalitet. Det är viktigt för Louise att hennes produkter håller i många år och tål att användas varje dag.