Louise Roe

Louise Roe är ett inredningsföretag med huvudkontor i Köpenhamn. Företagets grundare och huvuddesigner Louise Roe förespråkar elegant och genuin design i äkta material. Det ger hennes produkter, så som glasögon, skålar, filtar, eller vaser, ett sofistikerat och rent uttryck. Roes val av färger och material ger dig vackra designföremål av hög kvalitet.

Mer om Louise Roe

Märket Louise Roe är grundat av designern Louise Roe, som inte bara formger produkterna, utan ockås följer design- och produktionsprocesserna själv. Roes design är ofta inspirerad av naturen, men också av det livliga stadslivet. Det kan en se i de populära City Lights-vaserna/värmeljushållarna, som skapar en stadssiluett i miniatyr, då du kombinerar dem i olika varianter. Den lilla glasstaden får ett nytt uttryck med värmeljus i - och skapar ett vackert kvällsstilleben som lyser upp i mörkret.

Kombinera på många olika sätt
Det bästa med Louises produkter är att både de tidigare och de nya kollektionerna passar ihop. De kan därför kombineras på en massa olika sätt och skapar fortfarande ett fint helthetsintryck. Till och med färgerna väljs ut så att de alltid passar fint ihop med tidigare designföremål. Louise Roes produkter är då mycket lekfulla och varje detalj är noga genomtänkt.

På Complet Living gillar vi hög kvalitet – och därför är valet av Louise Roes produkter självklart för oss. Dessa produkter håller i många år och tål att användas varje dag.
#Completliving
Instagram Shop