Kök

På denna sida hittar du ett brett utbud av produkter till ditt kök. Oavsett om du letar efter ett nytt matbord, en ny lampa eller några nya köksartiklar, kan du garanterat hitta inspiration här.

Din personliga köksinredning

Köket är det rum där de flesta familjer spenderar mest tid tillsammans och där de flesta måltider konsumeras under dagen. Därför, enligt vår mening, bör du inte gå på kompromiss med kökets inredning. Kökets look ska ha personlighet, en atmosfär där du vill vara och samtidigt också vara funktionell. Vi har samlat lite inspiration för den personliga köksdesignen. På Complet Living menar vi att du enkelt kan skapa ett personligt kök, oavsett om du har ett litet eller stort kök. Vi har gott om köksmöbler som passar både det mindre och större köket. Med små medel kan du enkelt ändra uttrycket och känslan i ditt kök.
Möbler, förvaring och rätt belysning
Rätt möbler och rätt förvaring är en nödvändighet i köket. I många kök saknas förvaringsutrymme och därför har vi ett brett utbud av krokar och hyllor, som är praktiska och samtidigt dekorativa.
När det kommer tillköksmöbler har vi många bra förslag, oavsett om du har mycket eller lite plats. Gemensamt för alla möbler är att de produceras i hög kvalitet samtidigt som de är moderna och tidslösa. Kanske letar du efter praktiska klappstolar, pallar eller matstolar med armstöd. Vi lite av allt och såklart också i olika prisklasser.
Något annat som är minst lika viktigt är bra belysning där man äter och lagar mat. Välj därför lampor som ger ett bra ljus och skapar stämning och dekoration i rummet. Vi rekommenderar att du hänger en eller flera pendlar över matbordet eftersom det skapar en mysig atmosfär kring.
Dekorationer
Man bör definitivt inte underskatta dekorationer i ett kök eftersom de kan hjälpa till att skapa liv, trivsel och personlighet. På Complet Living rekommenderar vi att du fyller ditt kök med fina dekorativa ljusstakar, vaser, textilier och en vacker servis. Med de få detaljerna kan du enkelt skapa en vacker och inbjudande köksdesign som gör att du trivs i köket även när du inte lagat mat. Vi har därför ett stort urval av kökstextilier och andra kökstillbehör som hjälper dig på vägen till det perfekta köket.

Hushållning
Hur gärna vi än vill, kommer vi inte från det faktum att efter matlagning kommer disken. Men när det är sagt - varför ta inte disken med läckra rengöringsmedel från t.ex. Maraki eller L: A  Bruket. Torka disken med de snygga kökshanddukarna från Louise Roe och Normann Copenhagen.