Kök

På denna sida hittar du ett brett utbud av produkter för ditt kök. Vi har både större köksinredning, så som matbord och köksstolar, och mindre så som lampor, förvaring, bestick, glas och textilier. Se all vår design för ditt kök här.

Din personliga köksinredning

Köket är det rum där de flesta familjer spenderar mest tid tillsammans och där de flesta måltider intas under dagens lopp. Därför tycker vi inte att du ska behöva kompromissa med din köksinredning. Köket ska ha personlighet, en behaglig atmosfär och samtidigt också vara praktiskt. Vi har samlat lite inspiration som ger dig tips på sätt att inreda med personlighet. På Complet Living menar vi att du enkelt kan skapa ett personligt kök, oavsett om det är litet eller stort. Vi har gott om köksmöbler som passar alla storlekars kök. Med små medel kan du enkelt ändra uttrycket och känslan i ditt kök.

Möbler, förvaring och rätt belysning
Rätt möbler och rätt förvaring är viktigt i ett kök. I många kök saknas bra förvaringsutrymme och därför har vi ett brett utbud av krokar och hyllor, som är praktiska och samtidigt dekorativa.
Vi har också många bra förslag gällande dina köksmöbler. Alla våra möbler produceras i hög kvalitet, samtidigt som de är moderna och tidlösa. Du letar kanske efter praktiska klappstolar, pallar eller köksstolar med armstöd. Vi har lite av allt, också gällande prisklasser.
Något annat som är minst lika viktigt är bra belysning där man äter och lagar mat. Välj därför några lampor som ger ett bra ljus och skapar en behaglig stämning i rummet. Vi rekommenderar att du hänger en eller flera pendlar över matbordet, eftersom det skapar bättre belysning och en mysig känsla.

Dekorativ inredning
Man bör definitivt inte underskatta den dekorativa inredningen i ett kök, eftersom den kan hjälpa till att skapa liv, trivsel och personlighet. På Complet Living rekommenderar vi att du fyller ditt kök med fina ljusstakar, vaser, textilier och kanske även en vacker servis. Med hjälp av några få detaljer kan du enkelt skapa en vacker och inbjudande köksinredning, som gör att du gärna vill vara i köket även när du inte lagar mat. Vi har därför ett stort urval av kökstextilier och andra kökstillbehör, som hjälper dig att skapa det perfekta köket.

Hushållning
Hur gärna vi än vill kommer vi inte från det faktum att diskning också hör köket till. Varför då inte göra den lite trevligare med väldoftande och snygga rengörings- och diskmedel från t.ex. Maraki eller L: A  Bruket. Torka sedan av köket med de snygga kökshanddukarna från Louise Roe och Normann Copenhagen.
#Completliving
Instagram Shop