Mærker

Kök

På denna sida hittar du ett brett utbud av produkter till ditt kök. Oavsett om du letar efter ett nytt matbord, en ny lampa eller några nya köksartiklar, kan du garanterat hitta inspiration här.

Föregående12345678910...1213nästa
Here Comes The Sun pendellampa, svart och koppar
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, men senast 2019-10-20.
Förut SEK 2 600,00
SEK 2 080,00
  

Spara SEK 520,00
Info / Köp
Svart + kopparØ175 mm, Ø250 mm, Ø350 mm, Ø450mm, Ø550 mm
Here Comes The Sun pendellampa i svart
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, men senast 2019-10-20.
Förut SEK 2 600,00
SEK 2 080,00
  

Spara SEK 520,00
Info / Köp
SvartØ175 mm, Ø250 mm, Ø350 mm, Ø450mm, Ø550 mm
Föregående12345678910...1213nästa

Din personliga köksinredning

Köket är det rum där de flesta familjer spenderar mest tid tillsammans och där de flesta måltider konsumeras under dagen. Därför, enligt vår mening, bör du inte gå på kompromiss med kökets inredning. Kökets look ska ha personlighet, en atmosfär där du vill vara och samtidigt också vara funktionell. Vi har samlat lite inspiration för den personliga köksdesignen. På Complet Living menar vi att du enkelt kan skapa ett personligt kök, oavsett om du har ett litet eller stort kök. Vi har gott om köksmöbler som passar både det mindre och större köket. Med små medel kan du enkelt ändra uttrycket och känslan i ditt kök.
Möbler, förvaring och rätt belysning
Rätt möbler och rätt förvaring är en nödvändighet i köket. I många kök saknas förvaringsutrymme och därför har vi ett brett utbud av krokar och hyllor, som är praktiska och samtidigt dekorativa.
När det kommer tillköksmöbler har vi många bra förslag, oavsett om du har mycket eller lite plats. Gemensamt för alla möbler är att de produceras i hög kvalitet samtidigt som de är moderna och tidslösa. Kanske letar du efter praktiska klappstolar, pallar eller matstolar med armstöd. Vi lite av allt och såklart också i olika prisklasser.
Något annat som är minst lika viktigt är bra belysning där man äter och lagar mat. Välj därför lampor som ger ett bra ljus och skapar stämning och dekoration i rummet. Vi rekommenderar att du hänger en eller flera pendlar över matbordet eftersom det skapar en mysig atmosfär kring.
Dekorationer
Man bör definitivt inte underskatta dekorationer i ett kök eftersom de kan hjälpa till att skapa liv, trivsel och personlighet. På Complet Living rekommenderar vi att du fyller ditt kök med fina dekorativa ljusstakar, vaser, textilier och en vacker servis. Med de få detaljerna kan du enkelt skapa en vacker och inbjudande köksdesign som gör att du trivs i köket även när du inte lagat mat. Vi har därför ett stort urval av kökstextilier och andra kökstillbehör som hjälper dig på vägen till det perfekta köket.

Hushållning
Hur gärna vi än vill, kommer vi inte från det faktum att efter matlagning kommer disken. Men när det är sagt - varför ta inte disken med läckra rengöringsmedel från t.ex. Maraki eller L: A  Bruket. Torka disken med de snygga kökshanddukarna från Louise Roe och Normann Copenhagen.

Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0