Mærker

Specktrum

Specktrum är ett nytt danskt heminredningsmärke. Specktrums produkter är utvecklade med en djup passion för design, individuellt uttryck och personliga detaljer. Du hittar ett brett sortiment av modern heminredning som har karaktär och på ett naturligt sätt blir en del av ditt hem. Se hela sortimentet från Specktrum här.

Läs mer om Specktrum her

Spektrum är ett ungt danskt märke grundat av syskonparet Anne och Kristina Laursen. Specktrum bygger på deras vision att vara inredningsintresserades naturliga förstahandsval. Specktrum grundades med tron om att syskonparets goda samarbete skulle skina igenom i produkterna – och det gör det verkligen.

"Vi är personligen inblandade i alla processer, och vi tror att det är de små detaljerna som tillsammans gör skillnaden." - Kristina Laursen.

Specktrum har skapat ett universum av inredning där passion för designen skiner igenom. Samlingen innehåller allt från kuddar, servis och vaser till möbler och lampor. Allt till rimliga priser och i utmärkt kvalitet. Vi är stolta över att förhandla Specktrums produkter och hoppas att ni tar emot produkterna med öppna armar.

Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0