Mærker

Normann Copenhagen

Här hittar du allt från ljusstakar, lampor och soffor från Danska Normann Copenhagen. Normann Copenhagen är ett danskt designföretag som tillverkar möbler, belysning och hemtillbehör för hemmets många rum. Med produkter från Normann Copenhagen kompromissar du varken på kvalitet eller look. Upptäck produkterna från Normann Copenhagen och låt dig inspireras i en värld av dansk design och lekfulla former.

Föregående12345nästa
Föregående12345nästa

Normann Copenhagen

Normann Copenhagen grundades av Poul Madsen och Jan Andersen 1999. Deras vision med företaget var göra skillnad i industridesignvärlden. Tre år efter Normann Copenhagens etablering lanserade de sin första produkt – den populära "Norm 69" lampan. Norm lamporna har sedan dess kommit i flera storlekar och uttryck. Lamporna har en enkel och modern design som tilltalar många. Utöver det, gör priset den till något för alla.
Under de följande 5 åren utvidgade Poul och Jan med 38 nya produkter, där de både samarbetade med välkända designers, men och unga och upcoming designers från hela världen. Idag är det svårt att inte hitta det man söker i heminredningsväg hos Normann Copenhagen då de fortsatt sin design resa med både möbler, heminredning, köks- och badrumstillbehör och annat smått och gott.

Något som verkligen kännetecknar Normann Copenhagen är deras förmåga att blanda klassiska uttryck med lekfulla former och färger. Ett exempel på detta är re-lanceringen av den danska designern Herbert Krenchels klassiska skålar. Vi känner dem idag som Normann Copenhagen Krenit skål som finns i flera storlekar och i ett hav av färger. Krenit skålen isär, har varit en av Normann Copenhagens steg ut i den internationella designvärlden. Med produkter från Normann Copenhagen får du originell design med en twist, utvecklat av talangfulla designers. Normann Copenhagen tar dagligen emot förfrågningar om designsamarbeten från designer runt om i hela världen – här väljer de med omsorg och med åren stor erfarenhet.

På Complet Living håller vi enormt mycket av sortimentet och inte minst vårt samarbete med Normann Copenhagen. Det är tydligt att vi har att göra med ett passionerat företag som aldrig vilar. Normann har lyckats skapa vackra möbler och designs för alla rum i hemmet. Du hittar allt från lampor och möbler för köksredskap och dekorationer . Gemensamt för alla produkter är att de produceras i extremt hög kvalitet och har en pris som gör att alla kan vara med. Med en produkt från Normann får du verkligen valuta för pengarna. Hög kvalitet, genomtänkt design och stor kärlek till hantverket. Upptäck Normann Copenhagen och hitta dina nya favoriter till hemmet.
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0