Normann Copenhagen

Normann Copenhagen är ett danskt designföretag som tillverkar möbler, belysning och andra inredningsartiklar för hemmets alla rum. Här hittar du allt från ljusstakar, kärl, lampor och soffor. Normann Copenhagen satsar fullt ut på både kvalitet och utseende - och inspirerar oss med sin lekfulla formgivning.

Normann Copenhagen

Normann Copenhagen grundades 1999 av Poul Madsen och Jan Andersen, som hade en vision om att skapa något unikt inom industridesignvärlden. Tre år efter etableringen lanserades den första produkten – den populära "Norm 69" lampan. Norm-lamporna har sedan dess kommit i flera uttryck och storlekar. Lampan är tilltalande på grund av dess enkla och moderna design och dess förmånliga pris gör den dessutom tillgänglig för många. Under de fem följande åren utvidgade Poul och Jan sin design med 38 nya produkter och de har samarbetat med både välkända formgivare och unga, upcoming designers från hela världen. Idag har Normann Copenhagen utvecklat sin kollektion ytterligare och  en kan därför hitta nästan allt i sortimentet: möbler, köks- och badrumstillbehör och många andra inredningsprodukter.

Normann Copenhagens kännetecken är företagets förmåga att blanda klassiska uttryck med lekfulla former och färger. Ett exempel är utvecklandet av den danska designern Herbert Krenchels klassiska skålar. Skålarna känner vi idag till som Normann Copenhagen Krenit-skålar. De finns i flera storlekar och i ett hav av färger och har bidragit till att Normann Copenhagen idag är ett populärt designmärke även utomlands. Med produkter från Normann Copenhagen får du originell design med en twist, utvecklad av mycket talangfulla formgivare. Normann Copenhagen får fortsatt ofta förfrågningar om designsamarbeten från hela världen, som de välkomnar men väljer med stor omsorg.

På Complet Living håller vi av både sortimentet och vårt samarbete med Normann Copenhagen. Det är tydligt att vi har att göra med ett passionerat och dynamiskt företag. Normann har lyckats skapa vackra möbler och design för alla rum i hemmet. Du hittar allt från lampor och möbler till köksredskap och dekorationer. Gemensamt för alla produkter är att de produceras i mycket hög kvalitet och att de ändå ligger på en bra prisnivå. Med en produkt från Normann får du valuta för pengarna; hög kvalitet, genomtänkt design och en stor kärlek till hantverket. Upptäck Normann Copenhagen och hitta dina nya inredningsfavoriter.
#Completliving
Instagram Shop