Simple Goods

Simple Goods rengöringsmedel består av naturliga och växtbaserade ingredienser och innehåller ekologiska, eteriska oljor samt hälsosam probiotika. Rengöringsmedlen är inte bara effektiva och miljövänliga – probiotikan har dessutom en långtidsverkande effekt på smuts, då den nedbryter lukt och "dåliga bakterier" i upp till fem dagar efter att du städat.
Simple Goods skapar produkter som är vänliga mot naturen, oss själva och våra husdjur.
Företaget föddes som en följd av en frustration, passion och en fast tro på att saker och ting kan göras på ett bättre sätt. Simple Goods hade nämligen förgäves försökt få tag på städprodukter som var naturliga, trygga, fria från kemikalier och samtidigt effektiva. Majoriteten av de rengöringsmedel  som fanns på marknaden – även de som hävdade att de var trygga – innehöll ingredienser som var skadliga för både naturen och för våra hälsa och vårt välbefinnande.

Företaget började då skapa och utveckla egna rengöringsmedel som var helt och hållet miljövänliga och naturliga. De produkter Simple Goods erbjuder idag är tillverkade av milda, naturliga och växtbaserade ingredienser med tillsatt probiotika och naturliga, eteriska oljor. Simple Goods gör ditt hem rent på ett ansvars- och kärleksfullt sätt. Naturen känner igen alla ingredienser och produkterna är därför 100 % biologiskt nedbrytbara.
#Completliving
Instagram Shop