Om oss

Om Complet Living

Jag heter Cecilie och jag grundade Complet Living i augusti 2014 i samarbete med min pappa Kim.

Complet Livings systerbolag, webshopen Completvvs.dk, som säljer VVS-produkter till företag och privatpersoner, hade redan existerat i flera år. Det hade grundats år 2008 och var ett väletablerat företag. Vi kände att det var dags att erbjuda våra kunder ett ännu större utbud av hem- och inredningsprodukter – och på det sättet uppstod CompletLiving.dk. Sedan november 2018 har vi också en sida som heter CompletLiving.se, eftersom vi nu finns i Sverige.

Min ambition är att ge våra kunder inredningsinspiration och att erbjuda de allra senaste inredningsprodukterna och -trenderna. Jag vill göra det enkelt för dig att handla hos oss och att du får en positiv och personlig shoppingupplevelse.

På Complet Living hittar du alltid ett brett urval av danska och internationella designprodukter. Vi har allt från belysning och möbler till mindre inredningsdetaljer, från märken som Lampe Gras, Magis, Bernard Schottlandet, New Works, David Trubridge, Normann Copenhagen, Nordstjerne eller Vipp.

Hjärtligt välkommen till vår webshop! Jag hoppas att du tycker att det är trevligt att handla på vår sida och att du hittar inspiration, idéer och massor av spännande inredning här hos oss på Complet Living.

Vänliga hälsningar och kærlig hilsen
Cecilie

Varför välja oss?

Vi på Complet Living strävar efter att ge dig marknadens bästa pris och kundservice i toppklass.

I vårt team arbetar vi tillsammans och delar med oss av vår kunskap till varandra. På det sättet kan vi erbjuda er fantastisk service.

Vi vill måna om miljön så ofta som möjligt och älskar kvalitet och design som håller länge. Vi vet också hur populärt det har blivit med dansk design i Sverige och vill göra det möjligt för er att få tag på våra finaste designprodukter på ett enkelt och snabbt sätt.

#Completliving
Instagram Shop