Om oss

Om Complet Living

Jag heter Cecilie, och är en av personerna som står bakom Complet Living. Tillsammans med min far Kim, startade jag i 2014 Complet Living.

Startgrunden till Complet Living var systerbolaget CompletVVS.dk som funnits sedan 2008 och som då var ett väletablerat varumärke inom VVS produkter till privat- och företagsbruk. Vi kände att tiden var inne, för att ta steget vidare till att kunna erbjuda våra kunder ett ännu bredare och mer komplett utbud av artiklar till hemmet, och i 2014 blev idén och drömmen sann när Complet Living blev till verklighet.

Min ambition är att inspirera våra kunder med de senaste trenderna och produkterna till hemmet, och samtidigt försäkra mig om att alla kunder får en positiv och personlig shoppingupplevelse när de handlar hos Complet Living.

På Complet Living hittar du ett brett urval av dansk och internationell design inom belysning, inredning och möbler. Detta från märken som Tom Dixon, Lampe Gras, Magis, Bernard Schott Country, New Works, David Trubridge, Normann Copenhagen, Ferm Living, Design Letters, Vipp och många fler.

Jag hälsar er varmt välkomna till vår webshop och hoppas att ni hittar inspiration, idéer och massor av spännande produkter till era hem, här hos oss på Complet Living.

Hälsningar Cecilie

Varför välja oss?

På Complet Living strävar vi efter att du som kund ska få marknadens bästa pris och samtidigt kundservice i toppklass.

I vårt team arbetar vi tillsammans, och delar med oss av vår kunskap till varandra. Allt för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Som en extra service, erbjuder vi prismatchning på alla våra produkter. Skulle du hitta en produkt som vi förhandlar, billigare hos någon annan så kontakta oss med länk till sidan och vi hör av oss så snabbt som möjligt med ett motsvarande erbjudande.