Om oss

Om Complet Living

Jag heter Cecilie, och är en av personerna som står bakom Complet Living. Tillsammans med min far Kim, startade jag i 2014 Complet Living.

Startgrunden till Complet Living var systerbolaget CompletVVS.dk som funnits sedan 2008 och som då var ett väletablerat varumärke inom VVS produkter till privat- och företagsbruk. Vi kände att tiden var inne, för att ta steget vidare till att kunna erbjuda våra kunder ett ännu bredare och mer komplett utbud av artiklar till hemmet, och i 2014 blev idén och drömmen sann när Complet Living blev till verklighet.

Min ambition är att inspirera våra kunder med de senaste trenderna och produkterna till hemmet, och samtidigt försäkra mig om att alla kunder får en positiv och personlig shoppingupplevelse när de handlar hos Complet Living.

På Complet Living hittar du ett brett urval av dansk och internationell design inom belysning, inredning och möbler. Detta från märken som Tom Dixon, Lampe Gras, Magis, Bernard Schott Country, New Works, David Trubridge, Normann Copenhagen, Ferm Living, Design Letters, Vipp och många fler.

Jag hälsar er varmt välkomna till vår webshop och hoppas att ni hittar inspiration, idéer och massor av spännande produkter till era hem, här hos oss på Complet Living.

Hälsningar Cecilie

Varför välja oss?

På Complet Living strävar vi efter att du som kund ska få marknadens bästa pris och samtidigt kundservice i toppklass.

I vårt team arbetar vi tillsammans, och delar med oss av vår kunskap till varandra. Allt för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Som en extra service, erbjuder vi prismatchning på alla våra produkter. Skulle du hitta en produkt som vi förhandlar, billigare hos någon annan så kontakta oss med länk till sidan och vi hör av oss så snabbt som möjligt med ett motsvarande erbjudande.


Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0