Unidrain Reframe
Mærker

Unidrain Reframe

Undrain Reframe Collection är ett minimalistiskt och exklusivt utbud av badrumstillbehör. Reframe bygger på skandinavisk design och tillverkas i utsökta och exklusiva material. Serien består tvålhyllor med golvskrapa, toalettborstar med eller utan vägghängning, toalettrullhållare och extra pappershållare samt krokar och handduksstång. Alla produkter är gjorda av borstat eller polerat rostfritt stål, mässing, koppar och svart.

REFRAME COLLECTION BY UNIDRAIN

Undrain Reframe collection by Unidrain är ett exklusivt och unikt utbud av badrumstillbehör, baserat på skandinavisk design och kvalitet. Varje produkt är utformad med innovativa, unika och intelligenta detaljer, vilket resulterar i smarta och stilrena badrumslösningar. Kollektionen består sålunda av välkända produkter som Unidrain har om designat med innovativa funktioner som förbättrar det befintliga. Reframing the excisting.
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0