Bordbar

Bordbar har sedan 2016 re designat flygplantrolleys till individuella och unike designmöbler. Bordbar designas i miljövänliga och läckra material och alla trolleys kan individanpassas efter behov med t.ex. lådor, hyllor, skärbräda eller kylskåp. Bordbar passar perfekt i det moderna hemmet där lyxig design, funktionalitet och originalitet värdesätts.

Mer om Bordbar

Bordbar har sedan 2016 om designat originella flygvagnar till egna och unika designmöbler.

Bordbar har en djup passion för att om designa gamla möbler. Det hela startade med gamla biografstolar och garderober i stål. Efter kort tid kom flyg vagnen in i produktionen och blev således också roten till företagets kärnprodukt.  Idéen var att förvamndla kasserade industriprodukter till designmöbler och på så vis ge dem nytt liv. Miljö och socialt ansvar har alltid varit och är fortfarande en viktig ingrediens i processen, men utan att någonsin kompromissa med design och kvalitét. Bordbar är idag en global verksamhet med bas och produktion i Köln.

De skrotade flyg vagnarna bliver varsamt renoverat och omgjorda till nya möbler. Borbar har också utvecklat nya unika produkter med utgångspunkt i de gamla vagnarna. Dessa produkter är utvecklade och producerade i samarbete med lokala leverantörer i Tyskland.

Bordbar har erhållit åtskilliga designpris för deras miljömedvetna design och för utvecklingen av designprodukter, bl.a. ’Interior innovation award 2014’ för deras LINK TIL PRODUKT

Bordbar ger dig som kund möjligheten för att ta hela världen med dig hem och skapa en unik designupplevelse med fokus på enkelhet, funktionalitet och originalitet.
#Completliving
Instagram Shop