Mærker

Bordbar

Bordbar har sedan 2016 re designat flygplantrolleys till individuella och unike designmöbler. Bordbar designas i miljövänliga och läckra material och alla trolleys kan individanpassas efter behov med t.ex. lådor, hyllor, skärbräda eller kylskåp. Bordbar passar perfekt i det moderna hemmet där lyxig design, funktionalitet och originalitet värdesätts.

Mer om Bordbar

Bordbar har sedan 2016 om designat originella flygvagnar till egna och unika designmöbler.

Bordbar har en djup passion för att om designa gamla möbler. Det hela startade med gamla biografstolar och garderober i stål. Efter kort tid kom flyg vagnen in i produktionen och blev således också roten till företagets kärnprodukt.  Idéen var att förvamndla kasserade industriprodukter till designmöbler och på så vis ge dem nytt liv. Miljö och socialt ansvar har alltid varit och är fortfarande en viktig ingrediens i processen, men utan att någonsin kompromissa med design och kvalitét. Bordbar är idag en global verksamhet med bas och produktion i Köln.

De skrotade flyg vagnarna bliver varsamt renoverat och omgjorda till nya möbler. Borbar har också utvecklat nya unika produkter med utgångspunkt i de gamla vagnarna. Dessa produkter är utvecklade och producerade i samarbete med lokala leverantörer i Tyskland.

Bordbar har erhållit åtskilliga designpris för deras miljömedvetna design och för utvecklingen av designprodukter, bl.a. ’Interior innovation award 2014’ för deras LINK TIL PRODUKT

Bordbar ger dig som kund möjligheten för att ta hela världen med dig hem och skapa en unik designupplevelse med fokus på enkelhet, funktionalitet och originalitet.

Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0