Quooker

Här hittar du det holländska märket Quookers innovativa produkter. Bland dem hittar du kokkranar som ger kokande vatten, vattenkranar med vanliga blandare eller vattenkranen Quooker Fusion: en 3-i-1-kran, som ger dig varmt, kallt och kokande vatten ur en och samma kran. Alla kranar är barnsäkra och finns i flera varianter, designs och material.  Quooker producerar dessutom andra tillbehör, så som tvåldispensers eller hållare för de olika behållarna.

Mer om Quooker

Letar du efter en smart vattenkran till ditt nuvarande eller blivande kök? Då blir du garanterat nöjd med en innovativ kran av märket Quooker.

Quooker är ett holländskt märke som säljer en unik uppfinning; kokkranen. Quookers vattenkranar ger kokande vattten direkt ur kranen på ett tryggt, ekonomiskt och miljövänligt sätt. Företaget fortsätter idag utvecklandet av sina innovativa produkter och kranarna har blivit väldigt populära i kök över hela Europa. Den stora efterfrågan är lätt att förstå, för kranarna gör vardagen så otroligt mycket lättare. Du hittar en många olika Quooker-produkter hos oss och vi har ett brett sortiment av vattenkranar, blandare och andra tillbehör.

En kranrevolution
Quookers smarta uppfinning var revolutionerande för marknaden av köksarmaturer. Vattenkranen är lätt att installera och behållaren placeras i skåpet under diskbänken. Den innovativa utvecklingen av dessa kokande vattenkranar gör att du i dag kan välja mellan olika sorters lösningar som integrerar kokande vatten. Du har till exempel möjligheten att välja en separat kran med  kokande vatten, eller så  kan du välja en blandare eller en 3-i-1-lösning, så att du kan få både varmt, kallt ock kokande vatten ur samma kran. Det gemensamma för de olika varianterna är hög säkerhet, funktionalitet och miljövänlighet.

•  Säkerhet: Alla Quookers produkter är barnsäkra och du behöver inte oroa dig för skållningsolyckor. Dessa vattenkranar gör istället vattenkokarna till en gammeldags och osäker lösning i köket. Kokkranarna är försedda med ett handtag med en säkerhetsfunktion. Vattenstrålen består därtill av små droppar som bidrar till att det kokande vattnet inte är så massivt - och på så sätt undviks olyckor med kokande vatten.

•  Funktionalitet: Quokkers produkter är oumbärgliga i ett kök. De ger dig större flexibilitet och du sparar tid då kokar din pasta, ditt kaffe och te hastigt, samt diskar dina grytor och stekpannnor lättare. Välj med andra ord Quookers produkter för att få en lätt vardag.

•  Energisparande: Behållarna som hör till vattenkranarna är försedda med hög vakumisolation, och det är därför det är miljövänligt och ekonomiskt att ha en kokkran.  Kranen är med andra ord inte bara lyxig, utan en smart, ekonomisk lösning. Ditt förbruk av varmt och kokande vatten kan minska, eftersom du tappar precis den mängden vatten som du behöver.  Det finns tre olika sorters behållare till Quooker-kranarna.

Produkterna finns i många olika varianter och designs, vilket gör det lätt att hitta en sådan som passar dig och ditt kök bäst.
#Completliving
Instagram Shop