Barn

På den här sidan hittar du ett brett utbud av kvalitetsprodukter för de kära små. Alla produkter är handplockade och specifikt utvalda baserat på kvalitet och design. Hos Complet Living tror vi att inredningen i barnrummet och / eller de redskap som barnen använder i deras vardag bör bara minst så snygga och funktionella som dem vi själva använder. Vi hoppas att du kan hitta lite användbar inspiration på den här sidan.

Gör barnrummet till en lek

På CompletLiving.se har vi tagit oss tid till att hitta de perfekta produkterna till barnrummet. Förutom att allt har en hög nivå när det kommer till design är de också ett lekfullt uttryck. Vi menar att barnrummets dekoration och inredning är minst lika viktig som hemmets andra rum

På denna sida hittar du ett brett urval av allt från t.ex handdukar, barnmöbler, sängkläder och affischer. Barn ska ha det bra, och /enligt vår åsikt) omges av en behaglig och lekfull miljö. Du hittar fina barnsaker från Ferm Living KIDS, Liewood, Normann Copenhagen och Livink. Det härliga med dessa produkter, är att de alla har ett genomtänkt materialval.

Kuddarna, sänglinnet och handdukarna vi säljer till barn på CompletLiving.se är alla tillverkade i ekologiska material. Samtidigt har de roliga motiv och uttryck som samtidigt lär barn att mjuka paket inte behöver vara tråkigt. Vi expanderar hela tiden vårt utbud av produkter till barn, då vi tydligt ser ett ökande intresse från våra kunder när det kommer till stilren, modern och lekfullinredning till barnrummet. Det är extremt viktigt för oss att endast sälja produkter där design och kvalitet går hand i hand. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du saknar något specifikt i vår webshop så att vi kan undersöka möjligheten att få det beställt hem till dig.