Glas & koppar
Mærker

Glas & koppar

Vi förhandlar glas och koppar från märken som Vipp, Normann Copenhagen, Henrik Bagger, Nachtmann med mer. Oavsett om du letar efter ett snyggt glas vatten till vardagen eller munblåst kristallglas för vin eller champagne, har vi garanterat vackra produkter som kommer att glädja både dig och dina gäster. Se urvalet nedan och hitta inspirationen till ditt nästa kök.

Föregående12nästa
Liewood Frida Kop med håndtag Panda Creme de la creme
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Förut SEK 232,00
SEK 182,00
  

Spara SEK 50,00
Info / Köp
Liewood Frida Kop med håndtag Cat, Sweet Rose
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Förut SEK 232,00
SEK 131,00
  

Spara SEK 101,00
Info / Köp
Ferm Living Ripple Champagne glass, 2-pack
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, men senast 2019-10-31.
Förut SEK 339,00
SEK 271,20
  

Spara SEK 67,80
Info / Köp
Föregående12nästa
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0