Vardagsrum

På CompletLiving har vi ett stort urval av produkter som skapar ett mysigt vardagsrum. Vi spenderar varje dag många timmar i vardagsrummet och därför har vi alla anledningar att inreda det mysigt, avslappnande och hemtrevligt. Vi har allt från möbler, golvlampor och mjuka textilier, så som soffkuddar, mattor och filtar, till inredningsdetaljer som ljushållare, speglar och vaser.

Inredningsinspiration till ditt vardagsrum


Vardagsrummet är ett superviktigt rum i  ditt hem, anser vi här på Complet Living. Men för många kan det kännas som en stor uppgift att inreda precis detta rum. Det används ju så många timmar varje dag, av alla familjemedlemmar i olika åldrar. Så var ska man egentligen börja? Till att börja med är det viktigt att inredningen i vardagsrummet är både snygg och bekväm, så att alla får plats för både egen avkoppling och social tid med familjen.

Skapa en mysig atmosfär med textilier och vackra dekorationer
Det kan vara så enkelt som att använda sig av några fina ljusstakar för att skapa ett mysigt rum kvällstid. På Complet Living har vi ett stort sortiment av fina designljussstakar och -ljushållare, som dessutom finns i olika storlekar och färger. Du väljer förstås själv hur du sedan placerar dina ljusstakar, men försök hitta en fin plats, så de ger ett fint sken i rummet . En mysig och varm atmosfär är också lätt att skapa med hjälp av textilier. Det kan vara allt från mattor, kuddar och filtar. De kan också bidra till att betona din personliga stil. En matta kan dessutom knyta ihop hela inredningen och skapa en harmonisk helhet, som ramar in t.ex. soffområdet, myshörnet eller barnens lekyta. Med en fin designfilt i solida material investerar du i något som skapar trivsel, glädje och värme. Ifall du väljer att inreda med vackra kuddar, mattor, filtar och plädar skapa det variation, samtidigt som det förmodligen också är det enklaste sättet att förnya ditt vardagsrum - och ta in nya färger i din inredning. Mjuka och snygga kuddar hjälper till att skapa stämningen. Använd några i olika färger och mönster för att få ett inspirerande, personligt och intressant hem.  Du kan också välja att ha matchande kuddar i soffan, och då få ett mer minimalistiskt och stilrent uttryck. Kuddar är faktiskt helt fantastiska att använda när du vill skapa nytt liv i vardagsrummet.

Möbler
Möblerna är förstås också avgörande för vilken känsla du uppnår i rummet. Här på denna sida hittar du ett brett urval av vardagsrumsmöbler, allt från soffor och fina soffbord till små, mjuka puffar. När du väl har valt de stora möbler du vill ha kan du börja leta efter vackra detaljer, som kompletterar din inredning. Det är också viktigt att du fundera över storleken på de möbler du väljer och hur mycket plats du har. Ett vardagsrum kan nämligen snabbt bli ett överfyllt och trångt rum, som inte ger dig det lugn du behöver.
#Completliving
Instagram Shop