Vardagsrum

Hos CompletLiving har vi ett stort urval av produkter du behöver för att skapa ett mysigt vardagsrum. Ett vardagsrum är ett utrymme där många timmar spenderas varje dag. Därför finns det god anledning att bosätta sig i mysiga omgivningar som hjälper till att skapa en avslappnad atmosfär. Du hittar allt från möbler, golvlampor och mysiga dekorativa element som soffkuddar, ljushållare och mattor. Låt dig inspireras här.

Inspiration till inredning i vardagsrummet


Vardagsrummet är ett superviktigt rum i hemmet om du frågar oss här på Complet Living. Men för många människor kan det också tyckas som en obestridlig uppgift att organisera detta rum eftersom du spenderar så många timmar där och det måste finnas plats för alla familjemedlemmar i alla åldrar. Så var börjar du egentligen? När det gäller inredningen i vardagsrummet är det viktigt att rummet är både snyggt och bekvämt när du behöver plats för avkoppling och tid med familjen.

Skapa en mysig atmosfär med textilier och vackra dekorationer
Ljusstakar kan hjälpa till att skapa en mysig miljö i kvälls- eller middagstid, och på Complet Living har vi ett stort sortiment av ljushållare av alla storlekar och färger till ditt vardagsrum. Vart du väljer att placera dina ljusstakar är självklart helt upp till dig men försök att hitta en fin balans och placera dem där de ger mest möjliga ljus i rummet . Den mysiga och varma atmosfären är också lätt att skapa med hjälp av textilier. Det kan vara allt från kuddar, plädar och filtar. Detta kan också bidra till att betona den personliga stilen du vill ha. Ett lätt och gott tillägg till din vardagsrumsinredning kan vara en snygg matta. En matta kan hjälpa till att skapa en helhet i vardagsrummets inredning, då den inramar t.ex. soffområdet eller lekplatsen hos de minsta familjemedlemmarna. Med en filt i en fin design och solida material investerar du i något som kommer att sprida mysighet, glädje och värme. Fördelen med att dekorera med vackra kuddar, mattor och plädar är att det förmodligen också är det enklaste sättet att förnya ditt vardagsrum och få nya färger in i vardagsrumsinredningen. Mjuka och läckra kuddar hjälper till att skapa stämning. Dekorera vardagsrummet med kuddar i olika färger och mönster för ett inspirerande och färgstarkt hem eller välj att placera matchande kuddar på soffan för ett mer minimalistiskt och sammanhängande uttryck. Samla fler kuddar i olika mönster för ett personligt och inbjudande utseende. Kuddarna är helt fantastiska när du vill skapa nytt liv i vardagsrummet.

Möbler
Naturligtvis är möblerna också avgörande för vilket humör du uppnår i rummet. Här på denna sida hittar du ett brett urval av möbler till vardagsrummet, om du letar efter ett fint soffbord eller en liten pall till de minsta. När du väl valt den möbel du vill ha, kan du börja leta efter vackra designtillbehör för den. Det är också viktigt att du överväga storleken på de möbler du väljer i förhållande till hur mycket utrymme du har hemma. Annars kan vardagsrummet snabbt bli ett trångt rum där det inte finns någon ro för att koppla av.