Mærker

Vipp

Danska Vipp grundades i 1939 och har sedan dess blivit en sann dansk designkanon. Vipp är speciellt känt för de snygga och tidlösa pedalspannarna som kan användas i hemmets alla rum.. Nyligen har Vipp utökat sitt utbud med keramik, samt skapat spännande heminredning som hyllor, lampor etc. Med en produkt från Vipp kan du vara säker på att ha gjort ett köp som behåller sitt värde under många år framöver.

Föregående123nästa
Föregående123nästa

Läs mer om Vipp

Vipp är ett definitionen av dansk design i världsklass designat av Holger Nielsen i 1939. Holger Nielsen grundade metallvarufabriken som senare skulle utveckla den produkt han är förmodligen mest känd i dag, nämligen den mycket populära Vipp pedalhinken. Vipp hinken är idag - och har under många år varit ett klassiskt exempel på hur skandinavisk design uppfattas som en enkelt och funktionellt. Idag finns pedalhinken i en mängd olika storlekar och kan användas både i badrummet, barnkammaren, på kontoret eller i köket. Den kommer i två så simpla och eleganta färger som svart och vit. Varje år lanserar Vipp pedalhinken i en limited edition som endast säljs under ett års tid.

Mycket mer än bara en hink
Idag består Vipps sortiment av mycket mer än den klassiska pedalhinken. Vipp har sedan etableringen kontinuerligt utvecklat produkter för både kök och bad som idag betraktas som äkta designikoner. Detta innefattar bland annat deras tvålpump, toalettborste hållare, tvålkopp och tandborstmugg som pryder otroligt många badrum i både privata hem, restauranger och hotellkedjor. Förutom detta har Vipp, som något nytt, utvecklat belysning och möbler. Även detta har tagits emot med stor entusiasm hos kunderna. Nu har Vipps produkter gått från att vara i badrummet och köket till andra rum, som matsalen, sovrummet och kontoret.

Produkter för livet
På Complet Living är vi väldigt glada att vara återförsäljare av Vipps många vackra produkter. Så oavsett vad du letar efter, hittar du det garanteras hos oss. Om inte, så kontakta oss – vi gör allt för att hjälpa våra kunder med att hitta precis det de söker.

Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0