Vipp

Det danska märket Vipp grundades år 1939 och har genom åren blivit en sann designfavorit i Danmark. Vipp är speciellt känt för de tidlösa och stilfulla pedalhinkarna som nu används i hemmets alla rum. Utbudet har idag utökats med keramik och elegant heminredning så som möbler, textilier och lampor. När du köper en produkt från Vipp kan du vara säker på att kvaliteten håller i många år och att du inte kommer att tröttna på den snygga designen.

Läs mer om Vipp

Märket Vipp, grundat av Holger Nielsen år 1939, är rena rama definitionen av dansk design. Nielsen grundade en metallvarufabrik, som senare skulle utveckla den produkt han är mest känd för i dag - nämligen den populära Vipp pedalhinken. Vipp-hinken har under många år fungerat som ett klassiskt exempel på hur skandinavisk design uppfattas som enkel och funktionell. Idag finns pedalhinken i många olika storlekar och kan användas i badrum, barnkammare, på kontor eller i kök. Den finns i två så eleganta färger som svart och vitt. Varje år lanserar Vipp en ny pedalhink som finns i begränsad utgåva och säljs i endast ett år.

Mycket mer än bara en hink
Idag består Vipps sortiment av mycket mer än den klassiska pedalhinken. Vipp har kontinuerligt utvecklat produkter för både kök och badrum som idag betraktas som riktiga designikoner. Dessa innefattar Vipps tvålpump, toalettborstshållare, tvålkopp och tandborstmugg, som pryder många badrum i både privata hem, restauranger och hotellkedjor. Vipp har idag dessutom utvecklat belysning och möbler och det har tagits emot med stor entusiasm hos kunderna. Idag kan du alltså hitta Vipps produkter även i kök, sovrum och på kontor.

Produkter för livet
På Complet Living är vi väldigt glada återförsäljare av Vipps snygga produkter. Oavsett vad du letar efter, hittar du det garanterat hos oss. Ifall du mot förmodan skulle sakna någon produkt får du gärna kontakta oss – vi vill hjälpa dig med att hitta precis det du söker.
#Completliving
Instagram Shop