Nyheter

Här hittar du våra nyaste designföremål - och möbler. Produkterna är ofta det allra senaste hos våra designmärken. De nyproducerade föremålen är därför trendriktiga och i de färger och material som är på modet just nu. Håll ditt hem uppdaterat och ge det en trendriktig känsla med hjälp av lite ny design. Se alla våra nyheter här.
Kom ihåg att du också kan prenumerera på vårt nyhetsbrev, så håller vi dig automatiskt uppdaterad.

Nytt i shoppen

Här hittar du ett stort utbud av säsongens nyaste inredningstrender. Alla våra märken lanserar nya kollektioner varje år och bland dem väljer vi ut det bästa, som matchar våra kunders behov. Vi strävar efter att alltid kunna erbjuda de senaste och mest trendiga möblerna och inredningsföremålen, eftersom vi vet att ni vill ha möjligheten att förnya och uppdatera era hem.

Genom att följa vår nyhetssida kan du enkelt hålla din heminredning fräsch. Våra designmärken släpper sina kollektioner vid olika tillfällen under året och därför uppdateras shoppen hela tiden. Genom att hålla koll här kommer du med andra ord att få veta om det allra senaste på inrednings- och designfronten. Våra flesta nyheter kommer under våren och hösten, eftersom en stor del av våra märken lanserar sina nyaste design då. Tveka inte att höra av dig ifall du skulle sakna någon produkt - vi hjälper dig gärna.

De nya designtrenderna gör oss på CompletLiving ivriga som få! Vi älskar ny, lekfull och spännande kvalitesdesign och tycker det är så kul att kunna erbjuda dig det allra senaste på designfronten. Vi vill väldigt gärna kunna inspirera  dig och vi hoppas att du känner att det är spännande att handla hos oss!
#Completliving
Instagram Shop