Retur & Bytte

Retur & byte

På CompletLiving.se värdesätter vi våra kunder och det är därför viktigt för oss att du är nöjd. Om en eller flera varor som du köpt, inte lever upp till dina förväntningar kan du använda dig av vår 14 dagars returrätt.

När du handlar på Completliving.se skickar vi med ett returformulär och en retursedel tillsammans med dina varor.
Har ditt returformulär kommit bort, kan du skriva ut ett nytt här på sidan. Kom ihåg att fylla i alla fält på returformuläret.
Varan och returformuläret skickas till CompletLiving.se, Nybrovej 91 2820 Gentofte, DK märkt 'RETUR'.

Du som kund är alltid ansvarig för fraktkostnaden i förbindelse med att du returnerar till oss.

Du kan välja att använda dig av den medsända retursedeln. Väljer du detta, blir kostnaden för returfrakten avdraget på det belopp som återbetalas till dig.

Är du osäker eller har frågor om returprocessen är du varmt välkommen till att kontakta oss på telefon +45 36 98 16 50 eller via mail på info@completliving.se


Obs! Förlängd returrätt på julklappar

När du handlar julklappar på CompletLiving.se erbjuder vi förlängd returrätt fram till 14 januari 2019. Detta gäller på beställningar gjorda från och med 15 november 2018.

Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0