Design Letters

Design Letters är en dansk verksamhet med stor kärlek til typografi. Design Letters är kända för att utsmycka keramik, tyg, papper och trä med typografi och står bakom den moderna och snygga serien dekorerad med alfabetet. Produkterna som är många, fås i både porslin och melamin och är designad av den världskända Arne Jacobsen. Se hela sortimentet från Design Letters här.

Mer om Design Letters

Det är svårt att undgå danska Design Letters som sedan 2009 har berikat speciellt danskarnas hem med vackra och funktionella produkter. Deras genomgående tema är alfabetet och talen 0-9 och speciellt deras bestick, koppar och tallrikar i melamin eller porslin är populära dop- och namngivningsgåvor. Bokstäverna och talen är helt tilbaka i 1937 designat av den ikoniska designern Arne Jacobsen som vi annars känner för designs så som Myren, Ægget, Svanen och Syveren.

Många av produkterna är inte bara estetiska att se på, de bidrar också till lärandet för båda stora och små. Just nu används Design Letters kopp eller bestick bara till att dricka ur eller äta med av din baby, men snart kan koppen, besticken och de många andra produkterna användas till att introducera barnet för alfabetet och räknetalen så att det är extra förberett till sin framtida skolstart. Många barn tycker att det är kul och spännande att lära och är mycket stolta första gången de t.ex. kan stava sitt namn eller räkna till tio.

Design Letters erbjuder ett personligt universum av produkter där du själv kan mixa och matcha för att sätta en personlig prägel på ditt hem.