Design Letters

Design Letters är ett danskt designmärke som har en förkärlek för typografi. Företaget är känt för att skapa keramik, tyg, papper och trä dekorerat med enkel och stilren typografi. Design Letters har bland annat skapat en hel servis dekorerad med alfabetet. De många produkterna finns i porslin eller melamin och är designad av den danska, kända formgivaren Arne Jacobsen. Se hela Design Letters sortiment här.

Mer om Design Letters

Design Letters har sedan 2009 prytt danskarnas hem med snygga, trendriktiga och funktionella produkter. Designmärkets karakteristiska tema är alfabetet och talen 0-9. Besticken, kopparna och tallrikarna i melamin eller porslin är speciellt populära dop- och namngivningsgåvor. Bokstävernas och sifforrna designades redan år 1937 av den ikoniska formgivaren Arne Jacobsen, som i dag är speciellt känd för designklassikerna Myran, Ägget och Svanen.

Design Letters kärl är inte bara visuellt tilltalande. De bidrar också till lärandet för de små. Design Letters koppar och bestick fungerar nämligen perfekt för att låta en baby träna sitt ätande och drickande. I takt med att barnet växer kan kärlen och besticken fungera som en lekfull introduktion till både alfabetet och siffrorna. Barn tycker nämligen att det är kul och spännande att lära sig nya saker och många är mycket stolta då de kan stava sitt namn för första gången eller räkna till tio.

Design Letters produkter uppmuntrar dig till att mixa och matcha på ett sätt som ger dig en personlig och lekfull prägel på ditt hem.
#Completliving
Instagram Shop