Design Letters
Mærker

Design Letters

Design Letters är en dansk verksamhet med stor kärlek til typografi. Design Letters är kända för att utsmycka keramik, tyg, papper och trä med typografi och står bakom den moderna och snygga serien dekorerad med alfabetet. Produkterna som är många, fås i både porslin och melamin och är designad av den världskända Arne Jacobsen. Se hela sortimentet från Design Letters här.

Design Letters Personlig Nyckelring/Bagagebricka
A-Z
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Förut SEK 399,00
SEK 299,00
  

Spara SEK 100,00
Info / Köp
Välj bokstav A, B, C, D, E, F, G, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z
Design Letters The Numbers melamin gaveæske, Grøn
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, men senast 2019-11-03.
Förut SEK 399,00
SEK 300,00
  

Spara SEK 99,00
Info / Köp
Design Letters Personlig drikkedunk
Välj bokstav A, B, D, E, F, G, H, I, J, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z
Design Letters Personlig madkasse
Välj bokstav A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z
Design Letters Termoflaska
Välj bokstav A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, V, W, X, Y, Z
Design Letters Personlig Porslinsmugg, vit
Välj bokstav A, B, C, D, E, F, H, I, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Z
Design Letters personal porcelæn kop, sort
Välj bokstav A, B, C, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, X, Y, Z
Design Letters Classics in a suitcase, serviesset
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, men senast 2019-11-03.
Förut SEK 479,00
SEK 379,00
  

Spara SEK 100,00
Info / Köp
Välj bokstav A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z

Mer om Design Letters

Det är svårt att undgå danska Design Letters som sedan 2009 har berikat speciellt danskarnas hem med vackra och funktionella produkter. Deras genomgående tema är alfabetet och talen 0-9 och speciellt deras bestick, koppar och tallrikar i melamin eller porslin är populära dop- och namngivningsgåvor. Bokstäverna och talen är helt tilbaka i 1937 designat av den ikoniska designern Arne Jacobsen som vi annars känner för designs så som Myren, Ægget, Svanen och Syveren.

Många av produkterna är inte bara estetiska att se på, de bidrar också till lärandet för båda stora och små. Just nu används Design Letters kopp eller bestick bara till att dricka ur eller äta med av din baby, men snart kan koppen, besticken och de många andra produkterna användas till att introducera barnet för alfabetet och räknetalen så att det är extra förberett till sin framtida skolstart. Många barn tycker att det är kul och spännande att lära och är mycket stolta första gången de t.ex. kan stava sitt namn eller räkna till tio.

Design Letters erbjuder ett personligt universum av produkter där du själv kan mixa och matcha för att sätta en personlig prägel på ditt hem.

Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0