Sovrum

På denna sida får du en överblick över våra snygga och praktiska sovrumsprodukter. Vi har snygga designmöbler, belysning och också mindre inredning så som ljusstakar, kuddar och filtar. Alla våra produkter är av hög kvalitet och kommer från märken som Normann Copenhagen, Lampe Gras, Vipp och David Trubridge. Vi hoppas att vi kan inspirera dig här.

Sovrummet - ett av hemmets viktigaste rum

De flesta av oss är nog överens om att sovrummet är ett av hemmets essentiella rum. Vi spenderar en tredjedel av våra liv i sängen, så enligt oss på Complet Living är det viktigt att rummet är mysigt, rofyllt, hemtrevligt och inte minst avkopplande. Det är ju i sovrummet vi laddar batterierna så att vi är redo igen nästa dag. Så här tänker vi kring en fungerande sovrumsinredning:

Sovrumsinredning
Sovrummet får gärna ha en personlig touch och vara det mest bekväma och behagliga rummet i ditt hem - oavsett om du har ett stort eller litet sovrum. Här hittar du ett brett urval av möbler, textilier, dekorationer och belysning, som kan användas för att skapa rätt stämning i sovrummet. Förutom att ha en skön säng, är det också viktigt att komma ihåg de personliga elementen -  så som en fin spegel, kuddar, förvaringslådor eller väggdekorationer. Det är viktigt att du känner dig hemma i rummet. Du kan också inreda med några fina krokar på väggen, som kan användas för att hänga upp en pyjamas eller andra snygga plagg, som förtjänar mer än att bara hängas undan i en garderob. Snygga  sängkläder i lugna färger och i god kvalitet ska inte heller underskattas. Välj färger som matchar t.ex. dina kuddar, så att du får en röd tråd i inredningen, som är rogivande och balanserad. Hos Complet Living tror vi på att hålla väggarna i neutrala färger och istället få lite färg på de mindre sakerna i rummet, så att de enkelt kan bytas ut om du blir trött på det färgtema du har valt.

Förvaring
Du ska kunna känna dig avslappnad och rofylld i ditt sovrum. Därför får det inte finnas för många störande element, som kan göra det svårt att sova. Använd därför förvaringsmöbler till så många småsaker som möjligt. De flesta har sin garderob i sovrummet och vi rekommenderar att du väljer en möbel som är funktionellt, men också en som är trevlig att titta på. Använd till exempel ett nattduksbord som kan förvara dina böcker, glasögon och annat du kan behöva nära till hands vid sängen. På det sättet skapar du lugn och harmoni och har samtidigt en möbel som dessutom är praktisk. Du kan naturligtvis också  inreda mer dekorativt med fina korgar, skålar eller brickor, som organiserar och samlar dina små föremål på ett och samma ställe.

Belysning
Bra belysning i sovrummet är en ren nödvändighet, men du behöver inte kompromissa med lampornas utseende. Lamporna kan hjälpa till med att skapa rätt atmosfär i rummet. Ha t.ex. en pendel hängande från taket. Det ger bra belysning i hela rummet. Vi rekommenderar även några mindre lampor i rummet, så som en liten, fin vägg- eller bordslampa bredvid sängen. Om du älskar att läsa innan du går i säng, är det speciellt viktigt att ha en  sänglampa som du kan placera på nattduksbordet eller hänga på väggen.
#Completliving
Instagram Shop