Kontor

Här hittar du allt du kan behöva för att inreda ett kontor på ett smart och snyggt sätt. Vi har möbler, belysning och förvaring som inte bara underlättar din vardag, utan också gör den mer personlig och trevlig. Se hela vårt utbud av design för ditt kontor här.

Inredning till ditt kontor

Det är extra viktigt att din kontorsinredning funkar för precis dig och dina specifika behov. Du spenderar ju många timmar i detta rum och oavsett vad du jobbar med är det viktigt att ditt arbetsrum är inbjudande och praktiskt. På denna sida har vi samlat vårt stora utbud av möbler, dekorativ inredning och förvaringslösningar, som ger dig möjligheten att skapa ett personligt uttryck i ditt kontor.

Ditt hemmakontor - Förvaring och möbler
Idag är de flesta jobb ganska flexibla, men det betyder också att vi läser och skickar många mejl hemifrån. Därför är det viktigt att vi har möbler som tillåter oss att sitta bekvämt och som samtidigt gör att vi trivs och mår bra.

På Complet Living har vi därför ett brett utbud av kontorsmöbler; stolar, bord, pallar och bekväma fåtöljer, för läsning och dina pauser. Vi har ett stort urval och gott om olika alternativ att välja mellan. Men förutom bekväma möbler har vi också snygg och funktionell förvaring. Kontorsarbete och kreativa projekt kan snabbt sluta i en enda röra och bra förvaringslösningar är därför A & O. Vi rekommenderar förvaringslösningar som är praktiska, men också snygga att se på. Det behöver absolut inte vara tråkigt att hålla ordning och reda.

Kontorsbelysning
Belysningen, såväl som kontorsstolen och -bordet, är basen i ditt kontors inredning. För att göra ditt kontor komplett, är det viktigt att välja belysning som fram för allt ger ett bra arbetsljus, men som samtidigt är trevlig och snygg. Vi rekommenderar därför att du inreder med mer än bara en lampa i rummet. En taklampa är super om du har ett större kontorsrum. Dessutom brukar det behövas extra ljus över ett arbetsbord, och då kan du använda antingen en bordslampa eller en golvlampa. Att välja rätt lampor är med andra ord helt essentiellt på ditt kontor.

Kontorsinredning
Även om det självklart är viktigt att kontoret är praktiskt inrett, är det också viktigt att tillåta sig ha en inspirerande miljö. Det kan enkelt skapa med rätt inredning. Lägg till lite personlighet med små dekorativa detaljer, så som ljusstakar, vaser eller figurer på en fönsterbräda. Kala väggar kan fyllas med snygga foton, affischer eller kort. Anslagstavlor kan också vara ett bra sätt att samla viktiga papper på ett ställe. En trevlig väggklocka är en snygg detalj och så kan du samtidigt hålla koll på tiden. Det kan också vara snyggt att samla kontorsmaterial, så som kulpennor, anteckningsböcker och klämmor, i fina skålar eller brickor på bordet. Det skapar ordning samtidigt som det ser dekorativt ut.
#Completliving
Instagram Shop