Kontor

Här på sidan hittar du ett stort urval av tillbehör, möbler och belysning för kontor eller arbetsrum. Titta runt på sidan och hitta inspiration till hur du uppdaterar din arbetsyta så att den får en mer personlig touch. Du hittar ett stort antal designervaror från t.ex. New Works och Bernard Schottlander. Se utbudet här!

Inredning till kontor

Liksom så många andra rum i hemmet är det viktigt att din kontorsinredning är perfekt konstuerat för dig och dina behov. Kontoret är ett utrymme där många timmar spenderas, och oavsett om de är eftertänksamma eller kreativa är det viktigt att rummet är inbjudande och funktionellt. Här på sidan ahr vi samlat vårt bud på möbler, dekorationer och kontorsmaterial för att ge dig rätt uttryck i ditt personliga kontor.

Ditt hemkontor - Förvaring och möbler
Idag är de flesta jobb lyckligtvis ganska flexibla, men det betyder också att många mail läses och skickas hemifrån. Därför är det viktigt att vi sitter ordentligt ... och samtidigt får det ju gärna va tilltalande att se på.

På Complet Living har vi därför ett brett utbud av möbler till kontoret, som stolar, bord, pallar eller mer bekväma fåtöljer där du också kan sitta och läsa en bra bok - valet är stort och det finns gott om olika alternativ att välja mellan.
Men förutom bekväma möbler för rummet har vi också snygg och funktionell förvaring. Kontorsarbete och kreativa projekt kan snabbt sluta i kreativt kaos och förvaring är därför A & O. Vi rekommenderar därför lagringslösningar som, förutom att vara praktiska, också är snygga att se på. Förvaring behöver inte vara tråkig!

Rumslampan
Belysning, i samband med kontorsstol och bord, är en oumbärlig del av kontorets interiördesign. För att göra ditt kontor komplett, är det viktigt att ha bra belysning som är både bekväm och smakfull men som samtidigt ger ett bra arbetsljus. Det kräves gott ljus till att sitta och arbeta och vid, och vi rekommenderar därför mer än bara en enda lampa i rummet. Ett taklampa är super om du har ett större kontor att tända och annars är det alltid bra att ha extra ljus över skrivbordet så som en bordslampa eller en golvlampa. Lampor kan helt enkelt inte undvikas på kontoret.

Kontorsdekoration
Även om det är självklart viktigt att kontoret är funktionellt inrett, är det också viktigt med några inspirerande ramar och detta kan skapas med rätt inredning i rummet. Därför kan du lägga till mer personlighet med små dekorativa detaljer som. ljusstakar, vaser och figurer på fönsterbrädan. Kala väggar kan fyllas med foton, affischer eller meddelandekort. Anslagstavlor kan också vara ett bra sätt att samla viktiga papper på ett ställe,  så att du alltid har en bra översikt. En trevlig väggklocka är också ofta en populär pryl på kontoret – och så kan du samtidigt hålla koll på tiden. En annan idé är också att samla kontorsmateriel som kulpennor, anteckningsböcker, klämmor och liknande i fina skålar eller brickor på bordet. Det skapar ordning samtidigt som det ser dekorativt ut.