Kontor

Här hittar du ett stort urval av produkter, möbler och belysning som inreder ditt kontor eller arbetsrum på ett smart sätt. Titta runt på sidan och hitta inspiration till hur du uppdaterar din arbetsyta, så att den får en mer personlig touch. Vi har ett stort antal praktiska och snygga designprodukter från t.ex. New Works och Bernard Schottlander. Se utbudet här!

Inredning till kontor

Liksom så många andra rum i hemmet är det viktigt att din kontorsinredning är bra för dig och dina behov. Kontoret är ett utrymme där många timmar spenderas, och oavsett om de är eftertänksamma eller kreativa är det viktigt att rummet är inbjudande och funktionellt. Här på sidan har vi samlat vårt utbud av möbler, dekorativa föremål och förvaringslösningar för att ge dig rätt uttryck i ditt personliga kontor.

Ditt hemmakontor - Förvaring och möbler
Idag är de flesta jobb ganska flexibla, men det betyder också att många mejls läses och skickas hemifrån. Därför är det viktigt att vi sitter bekvämt och samtidigt trivs i det hemmakontor vi skapar.

På Complet Living har vi därför ett brett utbud av möbler för ditt kontor, som stolar, bord, pallar eller mer bekväma fåtöljer där du också kan sitta och läsa en bra bok. Urvalet är stort och det finns gott om olika alternativ att välja mellan.
Men förutom bekväma möbler har vi också snygg och funktionell förvaring. Kontorsarbete och kreativa projekt kan snabbt sluta i kreativt kaos och bra förvaringslösningar är därför A & O. Vi rekommenderar förvaringslösningar som är praktiska, men också snygga att se på. Smart förvaring behöver absolut inte vara tråkig.

Kontorsbelysning
Belysningen, tillsammans med kontorsstolen och -bordet, är en oumbärlig del av kontorets inredning. För att göra ditt kontor komplett, är det viktigt att ha bra belysning som är både bekväm och smakfull men som samtidigt ger ett bra arbetsljus. Vi rekommenderar därför mer än bara en enda lampa i rummet. En taklampa är super om du har ett större kontorsrum och annars är det alltid bra att ha extra ljus över skrivbordet, så som en bordslampa eller en golvlampa. Lamporna är helt enkelt  superviktiga på ditt kontor.

Kontorsinredning
Även om det självklart är viktigt att kontoret är praktiskt inrett, är det också viktigt att tillåta sig ha en inspirerande miljö och det kan skapas med rätt inredning i rummet. Lägg till lite personlighet med små dekorativa detaljer, så som ljusstakar, vaser eller figurer på en fönsterbräda. Kala väggar kan fyllas med snygga foton, affischer eller kort. Anslagstavlor kan också vara ett bra sätt att samla viktiga papper på ett ställe. En trevlig väggklocka är också en populär pryl på kontoret – och så kan du samtidigt hålla koll på tiden. En annan idé är att samla kontorsmaterial, så som kulpennor, anteckningsböcker, klämmor och liknande i fina skålar eller brickor på bordet. Det skapar ordning samtidigt som det ser dekorativt ut.
#Completliving
Instagram Shop