Ferm Living

Ferm Living är ett danskt märke som säljer omsorgsfullt designade inredningsföremål. Ferm Living blandar skandinavisk design med retroinslag och ett grafiskt utseende. Hos CompletLiving.se har vi ett brett utbud av Ferm Livings moderna och snygga produkter, som passar in i alla rum i ditt hem - också i barnrummet. Hitta allt du behöver här.

Mer om Ferm Living

Ferm Living startades år 2005 av den danska designern Trine Andersen och idag är Ferm Living en välkänd dansk succé. Ferm Living är känd för att skapa design i vackra grafiska former och mönster till hemmets alla rum.  Designens typiska utseende har ett skandinaviskt uttryck och många av produkterna är inspirerade av staden Köpenhamn. Ferm Livings produkter består endast av miljövänliga material, så som ekologisk bomull och naturfiber. Du kan därför vara trygg med att du får miljövänliga produkter och att inte bara designen, utan också miljön och materialvalen är i fokus i design- och produktionsprocessen.

Trine Andersen, som designar det mesta av Ferm Livings kollektioner, har lyckats skapa ett starkt skadinaviskt, grafiskt uttryck i produkterna. Utbudet omfattar bland annat kuddar, möbler och lampor. Designen gör det lätt att mixa och matcha de nya med de äldre kollektionerna utan att du behöver mista den röda tråden i din inredningsstil.

I dag erbjuder Ferm Living också en kollektion för barn, som heter Ferm Living KIDS. Du behöver med andra ord inte nöja dig med inredning till dig själv och hemmets andra vuxna, utan du kan också inreda barnrummet lika snyggt. I Ferm Livings kollektion KIDS hittar du allt från sängkläder, kuddar, nallar, lampor och möbler. Barnkollektionen är dessutom designad med det samma grafiska uttrycket som resten av Ferm Livings kollektioner.


Hos Complet Living är vi enormt entusiastiska över möjligheten att få erbjuda Ferm Livings produkter. Vi vet att du kommer att hitta inredning till alla dina rum, oavsett om det är till ditt kök, barn- eller vardagsrum – och dessutom anar vi att du kommer att bli minst lika glad som oss för din nya inredning.
#Completliving
Instagram Shop