Mærker

AYTM

Hos AYTM finner du äkta designlyx i form av inredning och mindre möbler. AYTM är känt för sin nordiska design, utfört på ett sofistikerat och elegant sätt med fokus på hög kvalitet och utsökta detaljer.

AYTM Annulus Lysestage
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Förut SEK 599,00
SEK 499,00
  

Spara SEK 100,00
Info / Köp
Silver, Guld

Mer om AYTM

Bakom det danska deisignmärket AYTM står makarna Kathrine och Per Gran Hartvigsen. De har sedan grundandet i 2004 designat imponerade inredning och dekoration till hemmet i extremt hög kvalitét. Bland produkterna från AYTM hittar du lyxig inredning och mindre möbler i tidlös design. För att säkra kunden marknadens bästa produkt fokuserar AYTM på design, kvalitét och inte minst pris. AYTM skapar kreativ design till både inom- och utomhus, och designen er inspirerat av det nordiska, med en internationell twist. Hos Complet Living är vi säkra på at AYTM blir en av våra kunders stora favorit.
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0