Mærker

Nicolas Vahé

På CompletLiving hittar du en rad läckerheter från märket Nicolas Vahé, som utan tvekan både kommer att dekorera ditt kök och komma till användning i lång tid framöver. Du hittar en rad vackra textilier som grillhandskar och förkläden - eller redskap för fin gastronomi, oavsett om du lagar fransk eller spansk middag - ostkniv, tapasbräda, skärbräda med mera.

Nicolas Vahé

Mannen bakom detta gourmetmärke, Nicolas Vahé, har en historia som både kock, bagare och chocolatier och har många års erfarenhet av gourmetrestauranger i Frankrike och Danmark. Med inspiration från sin franska utbildning och besök hos sin mormor, som alltid skapat de mest underbara rätterna från gårdens egna grödor, startade Nicolas Vahés sitt eget gourmetäventyr.

Här på Complet Living hittar du ett exklusivt sortiment av produkter från Nicolas Vahé. Det speciella med produkter från Nicholas Vahé är att kvaliteten är riktigt hög, medans priserna är till att betala. Nicolas Vahé är bland annat känd för sina kryddor, salt och oljor, och inte minst för alla hans vackra kökstillbehör. Gemensamt för produkterna, oavsett om det är matvaror eller kökstillbehör är den absoluta toppkvalitén och det går inte att ta miste på att dessa produkter har skapats genom en livslång passion för god smak och mat. Alla produkter är inspirerade av det franska köket men naturligtvis med en skandinavisk twist.

På Complet Living hittar du snygga designprodukter som fat, skärbrädor och grytor, och textilier som förkläden och kökshanddukar som passar in i köket. Vi utökar kontinuerligt utbudet med nyheter så att du kan alltid hittar det senaste i vår wehshop. Oavsett om du köper Nicholas Vahés grytlappar, läckra skärbräda eller något annat, får du en exklusiv gourmetprodukt i snygg förpackning. Den lätt igenkännliga grafiska profilen passar perfekt in i den moderna skandinaviska stilen. Här hittar många av våra kunder presenter och julklappar till familjen och ofta också till sig själva.
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0