Nicolas Vahé

På CompletLiving hittar du en rad läckerheter från märket Nicolas Vahé, som utan tvekan både kommer att dekorera ditt kök och komma till användning i lång tid framöver. Du hittar en rad vackra textilier som grillhandskar och förkläden - eller redskap för fin gastronomi, oavsett om du lagar fransk eller spansk middag - ostkniv, tapasbräda, skärbräda med mera.

Nicolas Vahé

Mannen bakom detta gourmetmärke, Nicolas Vahé, har en historia som både kock, bagare och chocolatier och har många års erfarenhet av gourmetrestauranger i Frankrike och Danmark. Med inspiration från sin franska utbildning och besök hos sin mormor, som alltid skapat de mest underbara rätterna från gårdens egna grödor, startade Nicolas Vahés sitt eget gourmetäventyr.

Här på Complet Living hittar du ett exklusivt sortiment av produkter från Nicolas Vahé. Det speciella med produkter från Nicholas Vahé är att kvaliteten är riktigt hög, medans priserna är till att betala. Nicolas Vahé är bland annat känd för sina kryddor, salt och oljor, och inte minst för alla hans vackra kökstillbehör. Gemensamt för produkterna, oavsett om det är matvaror eller kökstillbehör är den absoluta toppkvalitén och det går inte att ta miste på att dessa produkter har skapats genom en livslång passion för god smak och mat. Alla produkter är inspirerade av det franska köket men naturligtvis med en skandinavisk twist.

På Complet Living hittar du snygga designprodukter som fat, skärbrädor och grytor, och textilier som förkläden och kökshanddukar som passar in i köket. Vi utökar kontinuerligt utbudet med nyheter så att du kan alltid hittar det senaste i vår wehshop. Oavsett om du köper Nicholas Vahés grytlappar, läckra skärbräda eller något annat, får du en exklusiv gourmetprodukt i snygg förpackning. Den lätt igenkännliga grafiska profilen passar perfekt in i den moderna skandinaviska stilen. Här hittar många av våra kunder presenter och julklappar till familjen och ofta också till sig själva.