Nicolas Vahé

Hos oss på CompletLiving hittar du en massa snygg design av märket Nicolas Vahé. Produkterna är inte bara vackra inrednigsdetaljer i ditt kök, utan också hållbara produkter som du kan använda i många år. Märket erbjuder en rad textilier, så som grillhandskar eller förkläden - och bestick och redskap för fin gastronomi, så som ostknivar, tapas- och skärbrädor med mera.

Nicolas Vahé

Märkets grundare, Nicolas Vahé, har en bakgrund som kock, bagare och chocolatier och har många års erfarenhet av gourmetrestauranger i Frankrike och Danmark. Vahé startade sitt märke genom att ta inspiration av sin franska utbildning och besöken hos mormodern, som skapade underbara rätter av gårdens egna grödor,

Här på Complet Living hittar du ett exklusivt sortiment av Nicolas Vahés produkter. Det speciella med dessa produkter är att kvaliteten är mycket hög, även om priserna inte är det. Nicolas Vahé är även känd för sina kryddor, salter och oljor, och förstås också för de vackra kökstillbehören. Gemensamt för alla Vahés produkter är att de är av absolut toppkvalitet, som har har skapats genom en livslång passion för smaker och god mat. Alla produkterna är dessutom inspirerade av det franska köket och har en skandinavisk twist.

På Complet Living hittar du snygga designprodukter så som fat, skärbrädor och grytor samt förkläden och kökshanddukar som passar in i alla kök. Vi utökar kontinuerligt vårt utbud med märkets nyaste produkter och därför kan du alltid hitta det senaste i vår wehshop. Oavsett om du köper Nicholas Vahés grytlappar, snygga skärbräda eller något annat, får du en exklusiv produkt i snygg förpackning.
Bland dessa produkter hittar många av våra kunder presenter och julklappar till hela familjen - och ofta också något fint till sig själva.
#Completliving
Instagram Shop