Utomhus

Här hittar du alla våra produkter lämpliga för utomhusbruk. Oavsett om det är på din terrass, på balkongen, på ditt trottoarkafé eller i stugan - våra utomhusprodukter är gjorda av robusta material som tål det svenska vädret - och samtidigt är snyggt och modernt att se på. Se t.ex. Vårt utbud av utomhusvägglampor från Lampe Gras som tål värme, kyla och regn - eller vårt Magis Passe-partoutbord, utformat i rostfritt stål och HPL-laminat.

Utomhus inredning


Sommartiden bjuder ofta på mysiga stunder i det fria. Därför finns det all anledning att göra lite mer utav trädgården, terrassen och balkongen. Därför är det enligt vår uppfattning viktigt att utemöblerna kännetecknas av mysfaktor och robust kvalitet. Utformningen av ditt utomhusområde handlar i stor utsträckning om att sätta din egen personliga touch på utomhusoasen - precis som du gör inomhus och ofta är det ganska lite som ska till, för att skapa rätt stämning. Oavsett om du har en stor trädgård och terrass eller bara en liten balkong, så kommer hållbar kvalitet, fina utomhuslampor och dekorativa tillbehör kommer att piffa upp ditt utomhusutrymme.

Upptäck trädgården, uteplatsen eller balkongen - ditt andra hem
Om du har turen att ha en fram- eller bakgård, en terrass eller en liten balkong där du bor så kika runt här på sidan poch inspireras till hur du kan inreda ditt utomhusområde lika mysigt och modernt som inomhus. På Complet Living har vi ett urval av designmöbler och tillbehör som är särskilt lämpade för utomhusbruk. När du väljer vilken trädgårdsmöbel eller balkongmöbel som passar ditt utomhusutrymme, är det viktigt att ställa högkvalitativa krav och därför gå till solida och funktionella möbler för utomhusbruk. När det gäller möbler som ska kunna vara ute, betalar det verkligen sig inte att kompromissa med kvaliteten. Med kvalitetträdgårdsmöbler kommer du att kunna njuta av dem under en längre tid, eftersom designen är ett solitt hantverk av bästa tänkbara material. Vi har ett stort urval av möbler i plast, stål, aluminium och polypropen med glasfiber som håller till lite av allt.

Vad du behöver tänka på när du inreder utomhus är att det först och främst är nödvändigt att ha en mysig matplats på terrassen eller balkongen för att fullt ut njuta av sommarkvällarna. Utöver det, mysiga tillbehör som gör uteplatsen mer personlig. Detta kan vara genom att utomhus lyktor, ljusstakar, läckra kuddar och filtar.
Vi uppdaterar kontinuerligt den här sidan med nya produkter så att vi alltid har ett stort urval att erbjuda dig och ditt utomhusområde. Om du letar efter något specifikt du inte kan hitta, är du alltid välkommen att kontakta oss för att se om vi kan hjälpa dig hitta det!