Utomhus

Här hittar du alla våra inredningsprodukter som tål att användas utomhus. Kanske är det din terrass, balkong, sommarstuga eller café som ska ha nya utemöbler? Våra utemöbler och -produkter är gjorda av tåliga material som håller i svensk väderlek. Samtidigt är de moderna och snygga att titta på. Se t.ex. vårt utbud av utelampor, som tål värme, kyla och regn eller våra tåliga designbord.

Inredning utomhus


Sommaren bjuder ofta på mysiga stunder ute under bar himmel. Därför finns det all anledning att ge trädgården, terrassen och balkongen lite uppmärksamhet. Vi tycker att det är viktigt att utemöblerna kan ge mysfaktor, men också att de är av en robust kvalitet. Hur du inreder och arrangerar ditt utomhusområde handlar i stor utsträckning om att sätta din egen personliga touch på din oas - precis som du gör inomhus. Ofta är det ganska små medel, som skapar rätt stämning. Det är ingen skillnad om du har en stor trädgård eller terrass eller bara en liten balkong - hög kvalitet, fina utomhuslampor och några dekorativa detaljer gör alla utomhusutrymmen fina.

Upptäck trädgården, uteplatsen eller balkongen
Ifall du har tillgång till en trädgård, terrass eller balkong så rekommenderar vi att du kollar runt här på sidan och låter dig inspireras. Vi hoppas du får nya idéer till hur du skulle kunna inreda ditt så kallade uterum lika mysigt och modernt som dina rum inomhus. På Complet Living har vi ett urval av designmöbler och andra -produktersom är särskilt lämpade till utomhusbruk. När du väljer din trädgårds- eller balkongmöbel är det viktigt att ställa höga krav på kvaliteten och prioritera möbler som är solida och funktionella. Det går nämligen inte att kompromissa med kvaliteten när möblerna ska stå utomhus. Dina nya kvalitetsmöbler kommer du sedan att kunna njuta av länge. Vi har ett stort urval av möbler i plast, stål, aluminium samt polypropen med glasfiber - de är slitstarka och håller väder och vind.

Det du behöver tänka på när du inreder utomhus är först och främst att skapa en mysig matplats på terrassen eller balkongen för att kunna njuta av dina sommarkvällar fullt ut. Utöver blir det fint med mysiga detaljer, som gör uteplatsen personlig. Du kan till exempel använda dig av att lyktor, ljusstakar eller snygga kuddar och filtar.
Vi uppdaterar vår sida kontinuerligt så att vi alltid har ett stort urval att erbjuda dig och ditt uterum. Om du letar efter något specifikt och inte hittar det här är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.
#Completliving
Instagram Shop