Tala

Tala är ett ungt brittiskt märke, som producerar moderna lampfattningar och helt unika LED-glödlampor. De skulpturella glödlamporna ger ett konstnärligt, men raffinerat uttryck och är dessutom mycket miljövänliga. Talas glödlampor är som små dyrbara skulpturer i sig själva och de ändrar helt och hållet karaktären på din lampa. Se alla Talas vackra lampor och fattningar här.

Mer om Tala

Företaget Tala grundades vid University of Edinburgh av fyra vänner som har ett brinnande intresse för design, teknik och hållbar utveckling.
Under ett gemnsamt projektarbete med solpaneler på ett hotelltak kom de fyra vännerna fram till att de kunde optimera ljuskraften och dra mindre ström med hjälp av LED -teknik. På så sätt föddes Talas koncept om att skapa hållbarhet genom vacker design - vilket är kärnan i Tala idag.
Tala har även lanserat en serie lampfattningar i ek, valnöt och koppar. Fattningarna är enkla och vackra med en vanlig glödlampa i. Kombinerade med Talas unika, skulpturella glödlampor ger de ett spännande uttryck i din inredning.
#Completliving
Instagram Shop