Mærker

Tom Dixon

På denna sida hittar du alla produkter från engelska toppdesignern Tom Dixon. Tom Dixon har varit ett erkänt namn i hela världen sedan 2002 och är känt för sitt djärva uttryck och val av spännande och okonventionella material och sin konstnärliga form. Tom Dixons produktsortiment omfattar belysning, möbler och tillbehör - utforska denna sida och bli inspirerad hans fantastiska universum.

Föregående123nästa
Föregående123nästa

Englands industriella designer - Tom Dixon

Tom Dixon är utan tvekan en av Englands mest kända industriella designers. Han är känd för att skapa vacker och elegant design för hemmet, med en annorlunda twist.

Tom Dixon startade sin karriär i ung ålder, genom att designa konstverk och möbler med svetsteknik. Sedan dess har hans karriär gått spikrakt framåt och ett stort antal av hans verk har idag uppnått kultstatus som moderna designikoner. 1994 skapade Tom Dixon Eurolounge, som väckte hans intresse för att arbeta med plastmaterial. 1998 blev han headhuntad av den världsberömda Terence Conran till att ta jobbet som Design Manager hos Habitat och efter en stor omstrukturering av företaget blev Dixon utnämnd till Creative Director. Förutom att vara den kreativa hjärnan i att utveckla och designa nya designobjekt, undervisar Tom Dixon också på Royal College of Art, Kingston Polytechnic och Plymouth University.

Hans verk utställs vid London Design Museum, Centre Pompidou (Paris), Museum of Modern Art (New York), Museum of Modern Art (Tokyo) och många andra museer runt om i världen. Tom Dixon är särskilt känd för den mycket populära ljusstaken ”Etch” som finns i färgerna koppar, stål, mässing och svart. Ljusstaken har ett modernt och stilrent uttryck som gör att den passar in i de flesta hem. När mörkret faller på utanför, avger staken ett vackert ljus genom hålmönstret. Sedan ljusstaken lanserades har det också producerats lampor i samma stil - och de har också blivit mycket väl mottagna. Det trendiga uttrycket i deras konst och ljusstakar är genomgående i alla deras produkter. På Complet Living är vi glada för möjligheten att förhandla om Tom Dixons produkter, eftersom de på många sätt är speciella. Det har inte kompromissats på varken design eller kvalitet och Tom Dixons produkter skiljer sig verkligen ur mängden.
Söker du en produkt från Tom Dixon som du inte hittar här, så kontakta oss på info@completliving.se och så lovar vi att göra vårt bästa för att hitta just den till dig!

Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
0