Frakt och leverans

Frakt och leverans


Frakt
Completliving.se levererar alla paket till paketombud i Sverige, med undantag för stora möbler som levereras till din hem- eller företagsadress via Post Nord eller DB Schenker. Vid direktleverans till din adress kontaktar vi dig innan.
Completliving.se levererar dina varor till två fasta låga priser beroende på paketets vikt. Vår billigaste frakt är 59 SEK och vid leverans till hem- eller firmaadress är priset 899 SEK.
Har du beställt flera varor som inte kan levereras samtidigt kan delleveranser förekomma. Vid leverans till hem- och firmaadress levereras varorna till huvuddörr. Bor du t.ex. i ett lägenhetshus räknas trappuppgångens dörr som huvuddörr.

Leverans
På Completliving.se strävar vi alltid efter snabb leverans. Vi skickar vanligtvis varorna direkt från centrallager, då det minskar våra kostnader och säkrar våra kunder en snabbleverans. Du kan alltid se den förväntade leveranstiden på varorna i vår shop. Leveranstid räknas i antal vardagar från nästkommande vardag kl. 09.00.

En del varor produceras eller beställs först efter genomförd kundbeställning. I dessa tillfällen kan längre leveranstid förekomma. Kan vi inte leverera varorna inom angiven tid, blir du som kund kontaktad av CompletLiving.se.

Har du inte mottagit dina varor i tid, och inte fått information om detta bedes du kontakta CompletLiving.se. Det ges inte ersättning för försenade leveranser.

Produkterna levereras med Post Nord eller DB Schenker.
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0