Vanilla Copenhagen

Vanilla Copenhagen är ett väletablerat danskt märke, grundat av Susanne Mikkelsen för 25 år sedan. Kvalitet, funktionalitet och vackra mönster är bara några av de många egenskaper som kännetecknar märket bäst.
Vanilla Copenhagen, med många års erfarenhet, fokuserar på ekologiska bomulls- och Oeko-tex certifikat. De strävar efter att producera utan spill och med stor respekt för naturens resurser. Upptäck det vackra Vanillas universum och inspireras till ny design i ditt badrum.

Läs mer om Vanilla Copenhagen

För 25 år sedan föddes drömmen som skulle bli Susanne Mikkelsen och Sus Rasmussen (som är skaparna av Vanilla Copenhagen) hjärtebarn och levebröd. De sydde påslakan, kuddfodral, sänghimlar och mycket annat, och det gjorde de i det läckraste Piquet vävda bomullstyget som då fanns på marknaden. Deras vänner och inte minst deras barn älskade produkterna och det blev därför sytt fler och fler produkter. Kort därefter anslöt sig förhandlare och den ljusrosa Isabella och den ljusblå Victor kollektionen föddes och som kort tid efter lanseringen blev en jättehit i butikerna. Fler och fler produkter tillkom i kollektionen, t.ex. amningskuddar, krypgårdsmadrasser och myggnät.

Vanilla Copenhagen är idag ett varumärke som återförsäljare och konsumenter litar på. Detta beror på att de aldrig har äventyrat kvaliteten på bomull, vävning, färgning, sömnad eller design. Vanilla Copenhagen strävar efter att ge konsumenterna bästa möjliga upplevelse, och det gör de genom felfri design och genomtänkt produktion.

Hållbarhet
Deras produktionssätt kännetecknas av hållbarhet, allt för att ta hand om miljön och för att hjälpa våra barn att så småningom få bästa möjliga förutsättningar i livet. Vanilla Copenhagen, med många års erfarenhet, fokuserar på ekologiska bomulls- och eko-tex certifikat. De strävar efter att producera utan spill och med stor respekt för naturens resurser. Alla produkter är tillverkade med stor kärlek, på fabriker med ordentliga arbetsförhållanden.
#Completliving
Instagram Shop