Vanilla Copenhagen
Mærker

Vanilla Copenhagen

Vanilla Copenhagen är ett väletablerat danskt märke, grundat av Susanne Mikkelsen för 25 år sedan. Kvalitet, funktionalitet och vackra mönster är bara några av de många egenskaper som kännetecknar märket bäst.
Vanilla Copenhagen, med många års erfarenhet, fokuserar på ekologiska bomulls- och Oeko-tex certifikat. De strävar efter att producera utan spill och med stor respekt för naturens resurser. Upptäck det vackra Vanillas universum och inspireras till ny design i ditt badrum.

Vanilla Copenhagen Sänghimmel
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Förut SEK 724,00
SEK 507,00
  

Spara SEK 217,00
Info / Köp
Grå, Sand, Grape, Vid, Thunder blue

Läs mer om Vanilla Copenhagen

För 25 år sedan föddes drömmen som skulle bli Susanne Mikkelsen och Sus Rasmussen (som är skaparna av Vanilla Copenhagen) hjärtebarn och levebröd. De sydde påslakan, kuddfodral, sänghimlar och mycket annat, och det gjorde de i det läckraste Piquet vävda bomullstyget som då fanns på marknaden. Deras vänner och inte minst deras barn älskade produkterna och det blev därför sytt fler och fler produkter. Kort därefter anslöt sig förhandlare och den ljusrosa Isabella och den ljusblå Victor kollektionen föddes och som kort tid efter lanseringen blev en jättehit i butikerna. Fler och fler produkter tillkom i kollektionen, t.ex. amningskuddar, krypgårdsmadrasser och myggnät.

Vanilla Copenhagen är idag ett varumärke som återförsäljare och konsumenter litar på. Detta beror på att de aldrig har äventyrat kvaliteten på bomull, vävning, färgning, sömnad eller design. Vanilla Copenhagen strävar efter att ge konsumenterna bästa möjliga upplevelse, och det gör de genom felfri design och genomtänkt produktion.

Hållbarhet
Deras produktionssätt kännetecknas av hållbarhet, allt för att ta hand om miljön och för att hjälpa våra barn att så småningom få bästa möjliga förutsättningar i livet. Vanilla Copenhagen, med många års erfarenhet, fokuserar på ekologiska bomulls- och eko-tex certifikat. De strävar efter att producera utan spill och med stor respekt för naturens resurser. Alla produkter är tillverkade med stor kärlek, på fabriker med ordentliga arbetsförhållanden.
Om Completliving.se

Complet Living är en Dansk webshop som är återförsäljare av heminredning, lampor och möbler. Då det är enormt viktigt för oss på CompletLiving.se att endast erbjuda produkter av hög kvalitét, har vi noggrant handplockat de varumärken som passar oss och våra kunder allra bäst. Vi tror på hållbara produkter som kan vara med och skapa vackra, inspirerande och trendriktiga hem.

Hos Complet Living har vi en stor passion för heminredning och för att våra kunder ska få en spännande och trygg shoppingupplevelse när de handlar hos oss. Complet Living har öppet när du har tid, och du hittar tusentals produkter så som belysning, inredning och design till ditt hem. Vårt mål är att inspirera våra kunder med stilsäkra produkter och de senaste trenderna när de navigerar runt i vårt universum.

Billig frakt & snabb leverans

Att våra kunder är nöjda betyder allt för oss! Därför levererar vi hos Complet Living dina varor så billigt som möjligt - oavsett hur liten eller stor din order är. Det är också minst lika viktigt för oss, att du får dina varor snabbt. Vi levererar därför alltid inom 2–4 arbetsdagar.

Vi hoppas att du som kund får en positiv köps upplevelse hos oss och vi hör gärna om dina upplevelser hos oss, på Trustpilot.

Completliving.se   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.se
Vinn ett presentkort på 2500 SEK Klicka här
0